Burne reakcije na prvu gej scenu u „Simpsonovima“: Hoće li nova veza uništiti Springfild? (VIDEO)

14.11.2021

16:01

0

Smiters, jedan od najdugovečnijih likova u popularnoj animiranoj seriji, predstaviće svog dečka, modnog mogula Majkla De Grafa u epizodi koja će biti emitovana 21. novembra

Burne reakcije na prvu gej scenu u „Simpsonovima“: Hoće li nova veza uništiti Springfild? (VIDEO)
Simpsonovi - Copyright Simpsonovi/Profimedia

Vejlon Smiters, gej lik iz serije “Simpsonovi”, našao je i prvog dečka - milijardera, pet godina pošto je priznao svoju seksualnu orijentaciju posle decenija spekulacija.

Smiters, jedan od najdugovečnijih likova u popularnoj animiranoj seriji, predstaviće svog dečka, modnog mogula Majkla De Grafa u epizodi koja će biti emitovana 21. novembra na Foxu, prenosi New York Post.

Smiters, kome glas pozajmljuje Heri Širer, je personalni asistent gospodina Bernsa i 2016. je priznao da je homoseksualac.

“Smiters pronalazi pravu ljubav u vidu poznatog modnog dijaznera, ali da li će ova nova veza uništiti Springfild?”, navodi se u sinopsisu epizode.

Simpsonovi/Profimedia
 

Najava epizode i emotivna veza Smitersa i De Grafa izazvala je pomešane komentare na društvenim mrežama. Dok su jedni pozdravljali vest što je Smiters konačno našao ljubav, drugi nisu bili impresionirani i misle da je čitava ta priča “traćenje sadržaja”.

“Da li je to zaista potrebno? Znamo da je Smiters gej, zašto celu epizodu posvetiti tome”, jedan je od komentara.

Drugi smatraju da su producenti ultra popularne serije “popustili pod pritiskom politički korektne ekipe” i veštački napravili priču, dok je bilo i onih koji su sa oduševljenjem pozdravili najavu Smitersove ljubavne priče i ocenili da je bilo krajnje vreme da i Vejlon nađe sreću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike