Nakon Bonda „Nož u leđa 2“: Danijel Krejg o filmu koji je snimao u Beogradu

13.10.2021

08:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Uspeh prvog dela ovog ostvarenja bio je pravo iznenađenje, jer je uprkos skromnom budžetu, film na blagajnama zaradio impresivnih 311 miliona dolara, a dobio je pozitivne ocene i kritike i publike

Nakon Bonda „Nož u leđa 2“: Danijel Krejg o filmu koji je snimao u Beogradu
Copyright Profimedia

Danijel Krejg smatra da je nastavak popularnog filma "Nož u leđa" reditelja Rajana Džonsona potpuno drugačiji od originala.

Glumac, koji je nedavno dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih i premijerno predstavio svoj poslednji film u kome igra Džejmsa Bonda, u ovom ostvarenju vraća se roli detektiva Benoa Blana.

- Tako sam srećan što imam Rajana Džonsona u svom životu. On je odličan scenarista. Kad mi je scenario stigao, bukvalno sam rekao: „Da li se šališ?“ jer nisam mogao da poverujem da je želeo da ja igram u njemu - rekao je glumac, koji nije bio siguran da li će moći da oponaša južnjački akcent kojim Blan govori.

Profimedia
 

- Upravo smo završili snimanje drugog dela, pre dve nedelje u Srbiji. Da li se usuđujem da kažem da je bolji od prvog dela? Videćemo. Neću da kušam sudbinu. Drugačiji je, a to je fantastično. To je i dalje misterija sa Benoom Blanom, ali drugačija i veoma sam uzbuđen zbog toga - dodao je glumac u svom intervjuu za Empire.

Poput detektiva Poaroa iz romana Agate Kristi, Krejgov junak će u nastavku rešavati sasvim novu misteriju u koju su uključeni novi protagonisti. Među zvezdama ovog ostvarenja su Dejv Batista, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Hok, Džesika Henvik i drugi.

Danijel Krejg, svetska premijera filma Nije vreme za umiranje/Profimedia
 

Uspeh prvog dela ovog ostvarenja bio je pravo iznenađenje, jer je uprkos skromnom budžetu, film na blagajnama zaradio impresivnih 311 miliona dolara, a dobio je pozitivne ocene i kritike i publike.

Netfliks je početkom godine kupio prava za snimanje još dva nastavka i to za 400 miliona dolara. Iako podnaslov "Nož u leđa 2" još nije poznat, kao ni datum njegovog objavljivanja, izvesno je da će sledeće godine moći da se gleda na Netfliksu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike