Krvožedna igra smrti iz Koreje zbacuje sa Netflixovog trona "Bridžerton" i "Casa de Papel" (VIDEO)

02.10.2021

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Kako javljaju čelnici kompanije, ovaj projekat ima dobre šanse da postane najpopularnija serija platforme ikad

Krvožedna igra smrti iz Koreje zbacuje sa Netflixovog trona "Bridžerton" i "Casa de Papel" (VIDEO)
Copyright Serija Squid Game/Profimedia

Korejska serija "Squid Game" već je na putu da postane najgledanije Netflixovo ostvarenje koje nije na engleskom jeziku, ali kako javljaju čelnici kompanije, ima i dobre šanse da postane najpopularnija serija platforme ikad.

- Na Netfliksu trenutno imamo seriju koja je broj jedan svuda u svetu. Zove se "Squid Game" i definitivno će biti naša najgledanija serija na engleskom jeziku. Ipak, ima i dobre šanse da postane naša najgledanija serija ikad - rekao je zamenik izvršnog direktora Ted Sarandos.

Serija Squid Game/Profimedia
 

Sarandos nije objasnio kakvo merenje platforma koristi, ali ako je u pitanju isto kao i do sada, "Squid Game" bi mogla da ugrozi čuvenu seriju "Bridžerton", koja je od početka godine najveći Netflixov hit.

Takođe, mogla bi da na drugo mesto gurne "Lupina", francusku krimi seriju, koja za sada dominira među ostvarenjima koja nisu na engleskom jeziku.

Serija Squid Game/Profimedia
 

"Squid Game" prati grupu od 456 ljudi, koji su svi do jednog očajni i prezaduženi. Kako bi se spasili, pristaju da učestvuju u krvožednoj igri iz koje imaju šanse da izađu sa 39 miliona dolara. U čemu je tajna? Ako izgube - umiru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike