Povratak uz veliki prasak: Prvi pogled na nastavak serije „Bridžerton“ (VIDEO)

27.09.2021

11:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Kompanija je umesto trejlera objavila čitavu jednu scenu u kojoj publika upoznaje novi ljubavni par čija će burna veza obeležiti drugi serijal

Povratak uz veliki prasak: Prvi pogled na nastavak serije „Bridžerton“ (VIDEO)
Copyright Profimedia

Rege Žan Pejdž se neće vratiti u drugu sezonu serije "Bridžerton", identitet lejdi Visldaun je već poznat, ali Netfliksova hit drama planira da se vrati uz veliki prasak.

Serija Bridžerton", druga sezona/Profimedia
Serija Bridžerton/Profimedia

Kompanija je umesto trejlera objavila čitavu jednu scenu u kojoj publika upoznaje novi ljubavni par čija će burna veza obeležiti drugi serijal.

Vikonta Entonija Bridžertona već znamo iz prve sezone, koju je završio slomljenog srca, kada ga je njegova ljubavnica Sijena ostavila i napustila London. No, izgleda da patnja neće dugo trajati, jer u otmeno društvo ulazi Kejt Šarma. I baš kao u slučaju njegove sestre Dafne i njenog izabranika Sajmona, njihov početak neće biti lak.

Profimedia
Serija Bridžerton/Profimedia

Seriju "Bridžerton" osmislila je Šonda Rajms, a bazirana je na romanima Džulije Kvin. U aprilu je objavljeno da se Pejdž, koji je igrao Sajmona Baseta u prvom delu, neće vratiti u seriju, što je mnoge razočaralo.

Profimedia
Serija Bridžerton/Profimedia

Prva sezona serije strimovana je u preko 63 miliona domaćinstava, a kako će se svaka sezona koncentrisati na neko od dece Bridžertonovih, sasvim je moguće da će trajati punih osam nastavaka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike