Nikola Đuričko novim trejlerom najavio četvrtu sezonu "Stranger things" (VIDEO)

28.09.2021

11:58

0

Popularni glumac igraće ruskog švercera po imenu Jurij, koji voli keš, loše viceve i hrskavi puter od kikirikija...

Nikola Đuričko novim trejlerom najavio četvrtu sezonu "Stranger things" (VIDEO)
Copyright Nikola Đuričko/ATA Images/Stefan Tomašević

Četvrta sezona serije "Čudne stvari" (Stranger things) stiže tek 2022. godine, ali uzbuđenje među fanovima je poraslo nakon objavljivanja novog trejlera.

Netfliks je tokom vikenda organizovao trosatni onlajn događaj za fanove pod nazivom "Tudum", na kom je predstavljen i poslednji trejler.

Profimedia
Serija "Stranger things"

Najava pod nazivom "Creel House" vraća nas u 1950-e, kada se naizgled idealna porodica useli u naizgled idealnu kuću. Nešto je ipak pošlo po zlu, a šta - to ostaje na dobro poznatim junacima da saznaju.

Kreatori serije, braća Dufer, opisali su kuću kao "super važnu" lokaciju u 4. sezoni.

Prethodni trejleri pokazali su neke nove lokacije, što ima smisla otkako je šef policije Džim Huper završio u Rusiji krajem prošle sezone. Serija će takođe predstaviti najmanje četiri nova lika: štreberka iz benda Viki, košarkaš Patrik, savetnica gospođa Keli i navijačica Krisi.

Podsetimo, jedan od novih likova biće i Nikola Đuričko. On će igrati ruskog švercera po imenu Jurij, koji voli keš, loše viceve i hrskavi puter od kikirikija, piše Telegraf. Đuričko je na svom Instagram profilu objavio novi trejler i kratko napisao: "Coming soon". Nažalost, on se u njemu ne vidi.

 

 

- Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti - kazao je proletos popularni sprski glumac za "Agelast".

Ljubitelje serije posebno je obradovala vest da će se glumačkoj postavi pridružiti i Robert Inglund, čuven po ulozi Fredija Krugera u kultnom horor serijalu "Strava u ulici brestova".

Tačan datum objave 4. sezone još uvek se ne zna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike