Svi pričaju da će ona preuzeti glavnu ulogu: Indijana Džons na štiklama?

14.09.2021

08:11 >> 08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Fibi Voler Bridž je pozvana da zameni Harisona Forda kao ženska verzija profesora arheologije u franšizi avanturističkih filmova

Svi pričaju da će ona preuzeti glavnu ulogu: Indijana Džons na štiklama?
Harison Ford kao Indijana Džons - Copyright Profimedia

Fibi Voler-Bridž mogla bi uskoro da uskoči u čizme Harisona Forda kao Indijana Džons. Ova tridesetšestogodišnja glumica i scenaristkinja trenutno snima zajedno sa 79-godišnjim Harisonom peti deo legendarne filmske franšize. Međutim, prema izveštajima, britanska glumica bi mogla da preuzme glavnu ulogu u budućim nastavcima serijala.

Zaplet za novi film, koji je nastavak filma “Indijana Džons i Kraljevstvo kristalne lobanje” iz 2008, još nije otkriven, ali se šuška da Fibi u njemu igra asistentkinju glavnog lika.

Fibi Voler Bridž /Profimedia

Mail On Sunday piše:

“Fibi je pozvana da zameni Harisona Forda kao ženska verzija profesora arheologije u franšizi avanturističkih filmova”.

Izvor iz produkcije je za isti magazin rekao:

– Svi na setu pričaju da će ona preuzeti glavnu ulogu.

Takođe, tvrdi se da holivudska producentkinja Ketlin Kenedi, inače predsednica Lucasfilm Ltd. koji snima filmove o Indijani Džonsu, želi da napravi “velike i smele” promene u filmskom serijalu.

Harison Ford/Profimedia

Harison je prvi put igrao Indijanu Džonsa1981. godine u debitantskom filmu serije, “Raiders of the lost Ark”. Četvrti film je predstavio Šaju Lebefa kao Indijaninog sina i pomoćnika Muta Vilijamsa i odmah su počele glasine da će se franšiza fokusirati na njegov lik, prenosi headliner.rs. Međutim, Lebefa nema u petom delu, a kreator serijala Džordž Lukas je u intervjuu iz 2008. godine rekao:

– Indijana Džons je Indijana Džons. Harison Ford je Indijana Džons. Da je u pitanju Mut Vilijams, to bi bilo “Mut Vilijams i potraga za Elvisom” ili tako nešto.

Fibi Voler Bridž/Profimedia

Zanimljivo je da je Fibi u međuvremenu bila angažovana da doradi scenario za predstojeći film o Džejmsu Bondu “No Time To Die”, kako bi dodala novu energiju scenariju i dala likovima novi pogled.

Pročitajte još

Odavno zakazani film, koji bi konačno trebalo da bude objavljen krajem meseca, uključuje britansku glumicu Lašanu Linč kao Nomi, lik koji zamenjuje Džejmsa kao 007 agenta MI6.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike