Film koji se ne propušta: Potresna drama o Areti Frenklin u domaćim bioskopima (VIDEO)

10.09.2021

17:16 >> 17:24

0

Autor: Dejan Ćirić

Biografska priča koja će vas duboko dirnuti prati uspon karijere legendarne kraljice soula od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca,

Film koji se ne propušta: Potresna drama o Areti Frenklin u domaćim bioskopima (VIDEO)
Copyright Dženifer Hadson, film "Respect"/ Profimedia

Premijera biografskog američkog filma “Respect” o Areti Frenklin i mini koncert muzičarke Bojane Stamenov održani su kao dvostruki umetnički program u velikoj sali Kombank dvorane, na veliko oduševljenje publike.

Iskreni ljubitelji legendarne Arete Frenklin imali su prilike da se podsete velike soul umetnice, uz vokalni performans koji je obogatio jedinstveno muzičko-filmsko veče.

Film “Respect” / Profimedia

Stamenov je bila odevena u duhu vremena u kom je živela i radila Frenklinova, i uz svoj bend izvela numere koje su svi horski pevali, a mnogi su i zaigrali u ritmu istih. Simbolično, na video bimu su se nizali arhivski snimci Frenklinove, a publika je uživala uz neprolazne hitove “Think”, “Respect”, “Say a Little Prayer”, “Natural Woman”, “Rock Steady”, “Chain of Fools” i mnogim drugim.

Bojana Stamenov, premijera filma “Respect” Promo/Kombank dvorana

Podsetimo, uoči nastupa Stamenov je poručila da ništa nije slučajno i da je ovaj film dugo čekala.

– Da ništa nije slučajno govori i činjenica da sam o filmu pričala sa kolegom pola sata pre nego što je usledio poziv od strane organizatora Kombank dvorane da nastupim na premijeri. Dženifer Hadson se pojavila na „America’s got talent“ pevajući baš Aretinu pesmu. Moje prvo pojavljivanje u javnosti bila je treća srećna sezona takmičrnja „Ja imam talenat“ i u finalu sam pevala Aretinu pesmu. Jako sam srećna što na neki način zatvaram krug, u isto vreme sam i uzbuđena, jer poređenje sa tako velikom divom nosi ogromnu odgovornost – istakla je pevačica.

Areta Frenklin/Profimedia

Nakon mini koncerta održana je premijera američkog filma “Respect”, povodom koga je i upriličen muzički događaj, a u kome muzičku divu tumači sjajna Dženifer Hadson.

Biografska drama koja će vas duboko dirnuti prati uspon karijere legendarne kraljice soula od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do perioda kada je postala svetska superzvezda.

Dženifer Hadson, film “Respect” Promo/Taramount

„Respect“ je izvanredna istinita priča o muzičkoj ikoni koja je na putu da pronađe svoj glas i vremenu kada je živela i radila jedna od najboljih pevačica svih vremena, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.

Pročitajte još

Uz Hadsonovu igraju i poznata pop soul muzičarka Meri Džej Blajdž, Marlon Vejans, Forest Vitaker, Kvin Latifa i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike