Neočekivani preokret: Ekipi filma "Indijana Džons 5" pridružuje se velika holivudska zvezda

16.07.2021

15:55 >> 16:14

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimanje je trenutno u toku u Velikoj Britaniji

Neočekivani preokret: Ekipi filma "Indijana Džons 5" pridružuje se velika holivudska zvezda
Copyright Harison Ford/Profimedia

Antonio Banderas pridružuje se glumačkoj ekipi filma “Indijana Džons 5“. Vest je objavljena u četvrtak, ali bez naznaka o liku koji će igrati šezdesetogodišnji španski glumac, piše “Variety”.

Harison Ford/Profimedia

Ekranizacija dugo očekivanog projekta trenutno je u toku u Velikoj Britaniji, iako glavna zvezda Harison Ford (79), trenutno ne može da snima zbog povrede ramena koju je zadobio na snimanju.

Banderasa smo nedavno gledali u ostvarenju “Telohranitelj mafijaševe žene”, u kojem je glumio zajedno sa Rajanom Rejnoldsom, Semjuelom L. Džeksonom, Selmom Hajek, i našim glumcem Draganom Mićanovićem.

Antonio Banderas/Profimedia

U sredu je britanska glumica Fibi Voler Bridž viđena u Glazgovu kako snima scene sa dvojnikom Harisona Forda. Ulice su bile sređene tako da podsećaju na Njujork u danima nakon sletanja na Mesec ekipe Apola 11, 1969. godine, sa žutim taksi kabinama, starim automobilima i američkim zastavama.

Pročitajte još

U glumačkoj ekipi su i britanski glumac Tobi Džons, danska zvezda Mads Mikelsen, nemački glumac Tomas Krečman i američka glumica Šonet Rene Vilson, piše Daily Mail.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike