„Ljubav je kao čokolada“: 260. premijera u pozorištu Dadov

26.05.2021

13:31 >> 12:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Predstava je sačinjena od više kratkih priča koje prate živote dvadesetogodišnjaka koji su singl”

„Ljubav je kao čokolada“: 260. premijera u pozorištu Dadov
Copyright Promo/Dadov

Na sceni Omladinskog pozorišta Dadov , u četvrtak, 27. maja, sa početkom u 18 časova održaće se premijera predstave „Ljubav je kao čokolada“, inače 260. premijera ovog teatra.

Režiju predstave potpisuje Predrag Stojmenović, docent na Katedri za glumu Akademije umetnosti u Beograda i nekadašnji umetnički direktor Dadova. Kostime je kreirala Katarina Grčić Nikolić, scenografiju je radio Saško Krstev, a koreografiju Mirko Knežević. Kao dramaturg na predstavi radila je Vanja Šević.

Promo/Dadov

Predstava je sačinjena od više kratkih priča koje prate živote dvadesetogodišnjaka koji su “singl”. Oni su zatočenici svojih svetova, satkanih od različitih želja, snova i ciljeva. Nadaju se ljubavi, žele ljubav, sanjaju o ljubavi, ali njihovi životi nisu zaustavljeni da bi čekali da im se ona desi.

Promo/Dadov

„Ljubav je kao čokolada“ je melodrama o generacijskom problemu, o milenijalskoj samodovoljnosti, kao i pogubnoj metiljavosti koja upravo iz nje proizilazi. Priča o generaciji koja želi da voli i da bude voljena, ali posrće u pokušajima da to ostvari.

Promo/Dadov

Igraju Nikola Brun, Filip Paprić, Jana Martinov, Lazar Nenadović, Mia Jovanović, Nikola Radulović, Ognjen Ivanov, Olja Nikolić i Vlada Paprić.

Pročitajte još

Reprize predstave održaće se 1, 2. i 3. juna, takođe sa početkom u 18 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike