Koncertni vikend u Beogradu: Artan Lili, Bajaga i Obojeni program konačno pred publikom

15.07.2021

07:32 >> 07:36

0

Nikola Pejaković Kolja će večeras ponovo svirati na sceni Letnje bašte rok kluba Fest u Zemunu, što je učinio i tokom 2020. godine

Koncertni vikend u Beogradu: Artan Lili, Bajaga i Obojeni program konačno pred publikom
Copyright Bajaga i instruktori Promo/Nebojša Babić

Bajaga, Kolja, Artan Lili, Obojeni program, neki su od domaćih muzičara koji će obogatiti kulturni život prestonice narednih dana.

Bajaga i Instruktori nastupiće u petak na stadionu Tašmajdan, što će biti prvi solo koncert u Beogradu punog kapaciteta sa skoro 12.000 ljudi.

U organizaciji agencije GMR, Momčilo Bajagić sa svojim bendom i prijateljima Sašom Loknerom, Žikom Milenkovićem, Miroslavom Cvetkovićem i drugima napraviće presek karijere duže od 35 godina.

Nikola Pejaković Kolja će večeras ponovo svirati na sceni Letnje bašte rok kluba Fest u Zemunu, što je učinio i tokom 2020.

Nikola Pejaković Promo/Bosonoga produkcija

BitefArtCafe Summer Stage će nakon Ričarda Bone, koji je nastupao sinoć, danas prirediti koncert “Drumbooty” – novi autorski projekat najtraženijeg bubnjara Peđe Milutinovića.

Muzički program multimedijalnog festivala “DEV9T” nastavlja se večeras na prostoru Stare Ciglane, gde se inače i održava ovaj jedinstveni festival.

Pixabay

Kralj Čačka nastupa prvi na radost mnogih ljubitelja koji su pratili njegove koncerte po Beogradu (Dom omladine, Beer fest) i po Srbiji na mnogim festivalima, a gosti ove noći će biti sastav “Horkestar”, alternativni hor.

Pročitajte još

Obojeni program nastupa 16. jula, a popularni elektro pop rok bend “Artan Lili” obećava da će u subotu, 17. jula pored starih hitova pred publikom prvi put izvesti i neke nove pesme sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma.

Artan Lili Promo/Ivana Čutura

Za sam kraj koncertnog dela festivala “Dev9t” 18. jula je ostavljen pop rok bend “Svemirko”, gde je ključna osoba, autor pesama i lider sastava – Marko Vuković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike