Tajanstveni duet: Bajaga najavljuje veliki hit u filmu Dušana Kovačevića

23.06.2021

17:45 >> 13:48

0

Autor: Dejan Ćirić

Za ovo ostvarenje Bajagić je komponovao mnogo instrumentalne muzike, a prilikom snimanja pomagali su mu Instruktori, klavijaturista Saša Lokner i gitarista M

Tajanstveni duet: Bajaga najavljuje veliki hit u filmu Dušana Kovačevića
Copyright Bajaga/ATA Images

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga uradio je muziku, ali i nekoliko pesama za novi film reditelja i scenariste Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“, koji bi premijeru trebalo da ima na jesen.

– Mislim da će Duško da ima jedan veliki muzički hit u filmu „Nije loše biti čovek“. Mogu samo da kažem da se radi o duetu. Ja ne pevam ništa u tom filmu. Imamo jednu baš dobru stvar i ona će ići za trejler – rekao je muzičar.

Bajaga i instruktori Promo/Nebojša Babić

Bajagić je već radio muziku za Kovačevićev film „Profesionalac“ (2003), iz koga je ostala popularna pesma „Pada vlada“, a potom se na albumu Bajage i instruktora „U sali lom“ (2018) našla pesma „Noćima sanjam“, za koju je ponovo Bajagić pisao muziku na Kovačevićeve stihove.

– Ne mogu da kažem da je „Nije loše biti čovek“ muzički film, ali ima jako puno muzike. Ima tri, četiri pesme, uglavnom sve na Duškove tekstove, a ja sam komponovao muziku. To je tako uvek kod Duška. Mnogo mi je drago kad reditelj napiše tekst, jer on najbolje zna kakav treba da bude za njegov film – ističe Bajagić.

Bajaga/ATA Images

Za ovo ostvarenje Bajagić je komponovao mnogo instrumentalne muzike, a prilikom snimanja pomagali su mu Instruktori, klavijaturista Saša Lokner i  gitarista Marko Nježić Kića.

Pročitajte još

„Bajagu i instruktore“ očekuje 16. jula veliki beogradski koncert na stadionu Tašmajdan, a ovog leta će nastupati i 24. juna na Arsenal festu u Kragujevcu, 26. juna na Letnjoj pozornici na Paliću, 4. jula na “Danima Vajferta” u Pančevu i 14. avgusta na “OK festu” na Tjentištu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike