Kejt Blanšet u najskandaloznijoj ulozi karijere: Psihološki triler prepun seksa, intriga i mračnih tajni (FOTO)

02.07.2024

17:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je planirana za 11. oktobar

Kejt Blanšet u najskandaloznijoj ulozi karijere: Psihološki triler prepun seksa, intriga i mračnih tajni (FOTO)
Copyright Profimedia

Kejt Blanšet će prvi put igrati glavni lik u nekoj seriji, a kako se najavljuje, to će biti najskandaloznija uloga njene karijere.

Petostruki dobitnik Oskara Alfonso Kuaron piše, režira i izvršni je producent predstojeće Apple TV+ ograničene serije "Disclaimer", zasnovane na bestseler romanu Rene Najt. 

Profimedia
 

Blanšet za ovu seriju kanališe svoje uloge iz filmova "Beleške o skandalu" i "Tar", naslovima koji su puni intriga i seks skandala.

Misteriozni roman

U ovom psihološkom trileru slavna glumica igra hvaljenu novinarku Ketrin Rejvenskroft koja je izgradila svoju reputaciju otkrivajući nedela i prestupe drugih. Ipak, kada dobije roman od nepoznatog autora, Ketrin je užasnuta shvativši da je ona sada glavni lik u priči koja otkriva njene najmračnije tajne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apple TV (@appletv)

 

Prema zvaničnom sinopsisu, dok Ketrin juri da otkrije pravi identitet pisca, primorana je da se suoči sa svojom prošlošću pre nego što ona uništi njen život i njene odnose sa suprugom Robertom i njihovim sinom Nikolasom.

Profimedia
 

"Disclaimer" će imati svoj globalni debi na Apple TV+ sa prve dve epizode ​​u petak, 11. oktobra, nakon čega će uslediti nove epizode ​​svakog petka do 15. novembra, prenosi Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike