Poljupci i ovacije za Kejt Blanšet i iznenađeni reditelji: Svetska premijera novog filma slavne glumice u Kanu (FOTO/VIDEO)

19.05.2024

10:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Publika se smejala tokom čitave projekcije

Poljupci i ovacije za Kejt Blanšet i iznenađeni reditelji: Svetska premijera novog filma slavne glumice u Kanu (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug/Scott A Garfitt/Invision/AP

Kejt Blanšet je sinoć blistala u zlatnoj haljini na crvenom tepihu Kanskog festivala, šaljući poljupce publici koja je prisustvovala svetskoj premijeri njenog najnovijeg filma „Rumours“.

Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP
 

Publika je četvorominutnim ovacijama pozdravila crni humor filma, smejući se tokom čitave projekcije, da bi na kraju strpljivo čekala da oda počast zvezdama ovog ostvarenja.

Tanjug/Daniel Cole/Invision/AP
 

Bolje je izgoreti nego nestati

Trojica reditelja Gaj Medin, Evan i Galen Džonson izgledali su iznenađeno zbog relativno nove tradicije u Kanu da se autorima filma daje mikrofon za komentare posle projekcije. Održali su zajednički govor nakon aplauza, zahvalivši se publici i citirajući sopstveni film rečima: „Bolje je izgoreti nego nestati“. 

Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP
 

Mračna komedija "Rumours" prati grupu svetskih lidera koji se sastaju na G7 - političkom i ekonomskom sastanku na kome učesvuju Kanada, Francuska, Nemačka, Italija, Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Države, ali se izgube u šumi dok pokušavaju da sastave zajedničku izjavu.

Pored Kejt Blanšet u ovom ostvarenju igra i Alisija Vikander, ali ona nije bila prisutna na Kroazeti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike