Ekscentrična detektivka "Kapetan Marlo" u Grand Hotelu: Nove četiri epizode kriminalističke drame (FOTO/VIDEO)

29.06.2024

08:10

0

Ko preti sumnjivom biznismenu?

Ekscentrična detektivka "Kapetan Marlo" u Grand Hotelu: Nove četiri epizode kriminalističke drame (FOTO/VIDEO)
Korin Majsero kao Kapetan Marlo - Copyright Promo/NBCUniversal International / DIVA

Kanal DIVA najavio je premijeru osme sezone voljene francuske kriminalističke drame, "Kapetan Marlo" (Capitaine Marleau).

Promo/NBCUniversal International / DIVA
 

Od 8. jula, fanovi će uživati u četiri nove uzbudljive epizode koje se prikazuju svakog ponedeljka u 20.00. U ovoj sezoni, Korin Majsero (Corinne Masiero) vraća se u ulozi ekscentrične detektivke.

Ubistvo u pilani

Osma sezona serije Kapetan Marlo sadrži sledeće epizode:

Promo/NBCUniversal International / DIVA
 

8. jul, 20.00 – Hero Malgre Lui. Kada se otkrije ubistvo u pilani u Vogezima, Marlo oseća da je to povezano sa povratkom žrtvinog rođaka, Serža, koji je upravo nasledio pilanu nakon što je 20 godina bio u egzilu u Gvajani.

Ali zašto je odlučio da se uključi u posao nakon što se toliko dugo klonio ovog mesta? Što više Marlo istražuje, to više nailazi na razne prepreke koje su joj na putu pažljivo postavljali Serž i njegova majka. Koju god tajnu kriju, vrlo je verovatno da je to žrtva saznala pre nego što je umrla.

Ko preti biznismenu?

15. jul, 20.00 – Grand Hotel. Hotel Grand, njegova veličanstvena zgrada, njegove bašte, bazen, njegovo brižno osoblje... i njegova potpuno nova sobarica, Veronik, tj. Marlo. Policajka se infiltrirala u prestižni establišment za izuzetnu misiju: da otkrije ko preti Simonu, prilično sumnjivom biznismenu.

Promo/NBCUniversal International / DIVA
 

Između osoblja i gostiju iz svih sfera života, Marlo brzo shvata da su osumnjičeni i te kako prisutni. Ko u hotelu Grand nije onaj za koga tvrde da jeste? Stvari postaju teže kada se pojavi tajanstvena vrana, pokušavajući da usmeri metak u glavu Simona.

Finalne dve epizode 8. sezone serije "Kapetan Marlo" emituju se 22. jula i 29. jula u 20.00.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike