Ona je duhovita kuvarica, a on sveže razveden: Florens Pju i Endru Garfild u uzbudljivoj romantičnoj komediji (FOTO)

10.06.2024

13:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Očekuje se da će ovaj film biti veliki hit

Ona je duhovita kuvarica, a on sveže razveden: Florens Pju i Endru Garfild u uzbudljivoj romantičnoj komediji (FOTO)
Copyright Profimedia

Ljubitelji romantičnih komedija od jeseni će moći da uživaju u filmu "We Live In Time", sa Florens Pju i Endruom Garfildom u glavnim ulogama. U pitanju je uzbudljiva priča o ljubavi, životu i pronalaženju svog mesta u svetu.

Premijera je zakazana za 11. oktobar i očekuje se da će ovo biti jedan od najuzbudljivijih jesenjih filmskih naslova, čiji je izvršni producent glumac Benedikt Kamberbač.

Profimedia
 

Otkrivanje teške istine

Iako trejler još uvek nije objavljen, poznato je da radnja prati Almut (Pju), duhovitu i odlučnu kuvaricu, i Tobajasa (Garfild), koji pokušava da pronađe svoje mesto u svetu nakon nedavnog razvoda. Kad im se putevi ukrste, životi im se menjaju zauvek. Kroz zaljubljivanje, stvaranje doma i porodice otkriva se teška istina koja potresa temelje njihove veze.

 

 

Na nedavnoj premijeri filma "Dina 2" u Njujorku, Florens je govorila o tome koliko je uživala u snimanju ovog ostvarenja:

- Proveli smo divno vreme tokom snimanja. Napravili smo pravu priču o stvarnim ljudima i imala sam priliku da radim sa neverovatnim glumcem u čijem prisustvu se osećam počastvovano i sa kojim sa oduševljenjem razmenjujem replike - rekla je glumica, navodi Wannabe Magazine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike