Svi vole hepiend, ali u filmu "Kad je Hari sreo Sali" on nije bio u planu: Sve je trebalo drugačije da se završi (FOTO/VIDEO)

25.02.2024

17:00

0

Jedno venčanje je bilo presudno

Svi vole hepiend, ali u filmu "Kad je Hari sreo Sali" on nije bio u planu: Sve je trebalo drugačije da se završi (FOTO/VIDEO)
Meg Rajan u filmu "Kad je Hari sreo Sali" - Copyright Profimedia

Romantična komedija "Kad je Hari sreo Sali" koja je snimljena je 1989. godine, sada je već kultna, kao i scena u kojoj Meg Rajan glumi orgazam u prepunom restoranu.

Profimedia
 

Ova komedija prati likove, koje tumače Bili Kristal i Meg Rajan, tokom dvanaest godina u kojima pokušavaju da održe platonsko prijateljstvo, a da pritom ne dozvole da im emocije pomrse račune.

Rediteljev ljubavni život uticao na film

Stvari se ne odvijaju baš prema planu, i na kraju filma Hari priznaje svoju ljubav Sali, nakon čega se venčavaju 12 godina nakon njihove prve svađe o tome da li muškarci i žene mogu biti prijatelji.

Međutim kraj je ipak trebalo da bude drugačiji.

Profimedia
 

Govoreći u emisiji "Who’s Talking with Chris Wallace" na CNN-u, reditelj filma Robert Rajner je priznao da se njegov život umešao u priču sa filma.

- Bio sam u braku deset godina. Bio sam sam deset godina i nisam mogao da shvatim kako ću ikada biti s bilo kim, i to je dovelo do stvaranja filma - objasnio je reditelj.

Deset godina samoće

Rajner se razveo od prve supruge Peni Maršal 1981. godine, pa je proveo deceniju kao samac, što je gotovo dovelo do toga da film završi mnogo ozbiljnije, piše FarOut Magazine.

Međutim, Rajner je upoznao fotografkinju Mišel Singer tokom snimanja filma i venčali su se iste godine kada je popularni film imao premijeru.

Profimedia
 

Da nije bilo tih srećnih okolnosti Hari i Sali možda nikada ne bi doživeli hepiend.

- Upoznao sam je dok smo pravili film i promenio sam kraj - priznao je Rajner.

Glavnu ulogu trebalo je da igra Tom Henks

Zanimljivo je da je u ovom filmu glavnu mušku ulogu trebalo da igra Tom Henks ali on je odbio jer je bio pred razvodom.

Profimedia
 

Uprkos tome što se pojavljivao u narednim romantičnim komedijama kao što su "Imate poštu" i "Besani u Sijetlu" , on je odbio film "Kada je Hari sreo Sali" iz 1989. godine, jer je smatrao da neće dobro odigrati čoveka koji je depresivan nakon razvoda, ispričala je njegova sadašnja supruga Rita Vilson.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike