Ludilo i haos zbog dva venčanja zakazana u isto vreme: Riz Viderspun i Vil Farel u novoj urnebesnoj komediji (FOTO/VIDEO)

26.05.2024

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Uz duhovite dijaloge, komične situacije i talentovanu glumačku postavu, ovaj film ima potencijal da postane jedan od najuspešnijih ove godine

Ludilo i haos zbog dva venčanja zakazana u isto vreme: Riz Viderspun i Vil Farel u novoj urnebesnoj komediji (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Prime Video je objavio trejler za novi film Riz Viderspun, komediju "You’re Cordially Invited", u kojoj igra i Vil Farel. U režiji i po scenariju Nikolasa Stolera, ovo ostvarenje donosi priču o haosu koji nastaje kad se dva venčanja slučajno zakažu u istom terminu na udaljenom ostrvskom odmaralištu.

Profimedia
 

Na ivici ludila

Viderspun igra sestru mlade koja planira savršeno venčanje, dok Farel glumi oca druge mlade. Njihovi planovi se urušavaju kad otkriju da su obe svadbe zakazane za isti vikend na istom mestu. U pokušaju da podele ograničeni prostor, dolazi do niza komičnih situacija i nesporazuma koji obe strane dovode do ivice ludila.

Premijera je zakazana za 30. januar 2025. godine na striming platformi Amazon Prime Video i očekuje se da će privući veliku pažnju publike, posebno ljubitelja romantičnih komedija i fanova glavnih glumaca.

Uz duhovite dijaloge, komične situacije i talentovanu glumačku postavu, "You’re Cordially Invited" ima potencijal da postane jedna od omiljenih komedija godine.

Profimedia
 

U intervjuu za The Hollywood Reporter, reditelj Nikolas Stoler izrazio je oduševljenje zbog rada na ovom filmu i izjavio da komedije imaju dugotrajan uticaj jer ljudi vole da ih iznova gledaju, često prepoznajući sebe u likovima i situacijama.

Trejler je izazvao pozitivne reakcije publike i kritičara, navodi Wannabe Magazine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike