Pogledajte novi trejler za film "Sva lica dobrote": Ema Stoun i Džesi Plemons u trostrukom "ludilu" Jorgosa Lantimosa (VIDEO)

30.05.2024

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 12. septembra

Pogledajte novi trejler za film "Sva lica dobrote": Ema Stoun i Džesi Plemons u trostrukom "ludilu" Jorgosa Lantimosa (VIDEO)
Copyright Profimedia

Novi trejler za film "Sva lica dobrote" (Kinds of Kindness) koji je svetsku premijeru imao na upravo završenom 77. Kanskom festivalu, a o kom se već mesecima govori, svakako sa razlogom jer stiže iz ruku internacionalno priznatog reditelja Jorgosa Lantimosa, upravo je objavljen za svetsku i domaću javnost. 

Profimedia
 

Plemons u tri različite uloge

Trejler filma, čiji je glavni akter Džesi Plemons na pomenutoj smotri u Kanu osvojio nagradu za najboljeg glumca, otkriva deliće zamršene Lantimosove drame u kojoj Plemons tumači tri različite uloge i prelazi od pokornog biznismena, preko ožalošćenog policajca do biseksualnog pripadnika kulta.

Promo/MCF
 

Reč je o tročasovnom triptihu koji u prvoj priči prati čoveka koji pred sobom nema mnogo izbora prilikom pokušaja da preuzme kontrolu nad svojim životom. Film jednako opisuje i policajca koga takođe tumači Plemons, a koji je uznemiren kada se njegova žena koja je nestala, vrati kao potpuno drugačija osoba. Treća priča predstavlja članove sekte i poklonike neobičnog kulta.

Promo/MCF
 

Pored Plemonsa, glavnu ulogu igra i Ema Stoun koja je sa istaknutim grčkim rediteljem već sarađivala na njegovom filmu "Miljenica" iz 2018. kao i poslednjem naslovu "Jadna stvorenja" ovenčanog sa četiri nagrade Oskar, od kojih je jedna od zlatnih statua upravo otišla u ruke Stounovoj, za najbolju glumicu.

Promo/MCF
 

Saradnik na ovom i na predhodnom filmu bio je i veoma aktuelni holivudski glumac Viljem Defo.

Film "Sva lica dobrote" naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 12. septembra. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike