Slavni reditelj želi da Kevina Spejsija izvuče iz kandži skandala: Ponudiće mu ulogu jedne od najvećih zvezda svih vremena

16.05.2024

08:25

0

Autor: Dejan Ćirić

"Ne bih ga angažovao da je osuđen, ali oslobođen je", izjavio je čuveni sineasta

Slavni reditelj želi da Kevina Spejsija izvuče iz kandži skandala: Ponudiće mu ulogu jedne od najvećih zvezda svih vremena
Kevin Spejsi - Copyright Profimedia

Pol Šreder, autor scenarija za filmove Martina Skorsezea “Taksista”, “Razjareni bik”, “Poslednje Hristovo iskušenje”, kao i reditelj filma “Američki žigolo”, izjavio je kako planira da snimi biografski film o kasnom periodu života Frenka Sinatre i da ulogu legendarnog pevača i glumca želi da ponudi Kevinu Spejsiju.

Profimedia
 

Kultura otkazivanja ga neće pustiti

Novinaru Varajetija pokazao je poruku koju je dobio od Spejsija sa kojim je tog dana razgovaro posle mnogo godina. Šreder je, piše Varajeti, odlučio da izvuče Kevina Spejsija iz senke.

- Kultura otkazivanja ga neće pustiti. On sada čita o tome kako je i Čarli Čaplin otkazan. Ne bih angažovao Kevina da je osuđen. Ali, oslobođen je - naglasio je Šreder u intervjuu za Varajeti.

Profimedia
 

Podsetimo Kevin Spejsi, dva puta ovenčan Oskarom, izašao je kao pobednik u slučaju silovanja nekoliko muškaraca. Suđenje je održano u Londonu prošlog leta.

Nedavno je Kanal 4 objavio dvodelnu dokumentarnu emisiju “Spejsi bez maske” u kojoj navodne žrtve govore o svom iskustvu sa kontroverznim glumcem.

Profimedia
 

Varajeti je ranije pisao o još jednom biografskom filmu o Sinatri koji planira da režira Martin Skorseze sa Leonardom Dikapriom i Dženifer Lorens u ulogama čuvenog pevača i njegove supruge Ave Gardner, prenosi Politika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike