Prvi put u Srbiji muzički spektakl „Symphonika on the Rock“: Hitovi Kvina, Rolingstonsa, Pink Flojda... (FOTO)

10.05.2024

16:05

0

Novi standardi interpretacija i muziciranja, ali i muzičkih aranžmana u kojima je simfonijski orkestar savršeno uklopljen sa rok bendom

Prvi put u Srbiji muzički spektakl „Symphonika on the Rock“: Hitovi Kvina, Rolingstonsa, Pink Flojda... (FOTO)
Copyright Promo/Simone Di Luca

Muzički spektakl, u izvođenju italijanskog ansambla, „Symphonika on the Rock“ postavlja nove standarde interpretacija i muziciranja, ali i muzičkih aranžmana u kojima je simfonijski orkestar savršeno uklopljen sa rok bendom i pevačima.

Promo/Simone Di Luca
 

Po prvi put će nastupiti u Beogradu 14. maja u MTS Dvorani, a na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs u prodaji je ostao još mali broj karata.

Hitovi legendarnih rok grupa

U izvođenju hitova legendarnih rock grupa: "Queen", "Rolling Stones", "Pink Floyd", "AC/DC", "Scorpions", "Guns N' Roses", "Led Zeppelin", "Deep Purple", "Beatles", "Europe" i drugih – smenjivaće se pevači i posebni gosti koji će na najbolji način dočarati snagu bezvremenskih hitova. Uživanje u muzici biće upotpunjeno light show- om, laserskim i video projekcijama.

Promo/Simone Di Luca
 

Spektakl „Symphonika on the Rock“ je već obišao brojne evropske gradove, a gde god su se pojavili koncerti su bili rasprodati. U Zagrebu su u februaru održana dva rasprodata koncerta u jednom danu, a zbog velikog interesovanja zakazan je još jedan koncert u maju. I u Sloveniji su svi koncerti unapred bili rasprodati.

Promo/Simone Di Luca
 

Publika svih generacija je oduševljeno reagovala, a sada će i beogradska publika imati priliku po prvi put da uživa u ovom nesvakidašnjem koncertu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike