Za sve fanove "Ratova zvezda" nova serija "The Acolyte": Pogledajte trejler (FOTO/VIDEO)

07.05.2024

15:45

0

Svaka epizoda se guli kao luk kako bi otkrila nešto drugo

Za sve fanove "Ratova zvezda" nova serija "The Acolyte": Pogledajte trejler (FOTO/VIDEO)
Scena iz serije "The Acolyte" - Copyright Profimedia

Na plaformi Dizni Plus 5. juna stiže nova serija iz "Ratova zvezda" pod nazivom "The Acolyte". Objavljen je i zvaničan trejler.

Profimedia
 

Najnovija serija predstavlja prvi akcioni prikaz dešavanja iz vremena Visoke Republike, odnosno perioda nekoliko stotina godina pre događaja iz filma "Ratovi zvezda: Fantomska pretnja".

Zlokobne sile

U seriji "The Acolyte" u fokusu je istraga o okršaju cenjenog majstora džedaja (Li Jung-jae) protiv opasnog ratnika iz njegove prošlosti (Amandla Stenberg).

Profimedia
 

Kako se pojavljuje sve više tragova, oni putuju mračnom stazom gde zlokobne sile otkrivaju da sve nije ono što izgleda.

Uticaj samurajskih filmova

- Jedna od stvari koju treba znati o seriji je da smo o njoj govorili kao o mystery-trileru. To je priča, u kojoj svaka epizoda daje više informacija o priči. Na nas su posebni uticali samurajski filmovi i vusja filmovi, ali i filmovi poput Rašomona, gde vidite jednu priču, a onda je vidite na drugačiji način.

Profimedia
 

Dakle, ono što "Star Wars: The Acolyte" odvaja od nekih drugih Star Wars serija je to što je ispričana na taj poseban način -  izjavila je jedna od kreatorki serija.

A zatim je precizirala:

- Serija je luk. Svaka epizoda se guli kako bi otkrila nešto drugo. Nadam se da će iskustvo gledanja biti i napeto i zadovoljavajuće.

Profimedia
 

U seriji glume: Amandla Stenberg, Li Jung-jae, Meni Jasinto, Dafne Kin, Čarli Barnet, Džodi Tarner-Smit, Rebeka Henderson, Din-Čarls Čepmen, Džonas Suotamo i Keri-En Mos. Inače, serija će imati osam epizoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike