Počele pripreme za četvrtog Spajdermena: Tom Holand prvi put u novoj situaciji

25.04.2024

17:30

0

Najpopularniji superheroj

Počele pripreme za četvrtog Spajdermena: Tom Holand prvi put u novoj situaciji
Spajdermen i njegova devojka - Copyright Profimedia

Glumac Tom Holand već je počeo da se priprema za četvrti film o Spajdermenu. Ovaj superheroj je jedan od najdugovečnijih i najpopularnijih svih vremena.

Profimedia
 

Stvoren maštom Stena Lija i veštom olovkom Stiva Ditka, prvi put se pojavio u avgustu 1962. godine u stripu Amazing Fantasy #15.

Kako je Spajdermen dobio nadljudske moći

Osmišljen je kao tinejdžer siroče s pravim imenom Piter Parker, kojeg odgajaju stric Ben i strina Meja koji, nakon što ga ujede pauk koji je bio izložen radioaktivnom zračenju, dobija nadljudske moći.

Profimedia
 

Spajdermen, za razliku od drugih junaka tinejdžera, nikada nije imao mentora, niti je bio zamišljen kao sporedni lik, i morao je sam, na najteži način, da shvati da „velika moć nosi sa sobom i veliku odgovornost”.

Na nastavku filma rade najbolji

- Na priči, kakva god da je, rade najbolji u poslu. Film “Spajdermen: Put bez povratka” bio je toliko poseban na mnogo načina da moramo biti sigurni da radimo pravu stvar. Prvi put sam tako rano uključen u kreativni proces.

Samo posmatram i učim. Za mene je to vrlo zanimljiva faza. Svi žele da se to dogodi. Ali, takođe želimo da budemo sigurni da ne preterujemo sa istim stvarima - izjavio je Tom Holand koji nosi odelo Spajdermena .

Profimedia
 

Podsetimo, poslednji treći film o najpopularnijem superheroju zaradio je na blagajnama širom sveta 1,9 milijardi dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike