Šokantan detalj u filmu Leonarda Dikaprija otkriven posle 14 godina: Na ovo niko nije obratio pažnju (FOTO/VIDEO)

23.04.2024

19:30

0

Martin Skorseze ništa nije prepuštao slučaju

Šokantan detalj u filmu Leonarda Dikaprija otkriven posle 14 godina: Na ovo niko nije obratio pažnju (FOTO/VIDEO)
Loenardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Dobro je poznata uspešna saradnja Martina Skorsezea i Leonarda Dikaprija. U filmu "Zatvoreno osrtvo" iz 2010. Dikaprio se ponovo ujedinio s legendarnim rediteljem , s kojim je prethodno radio na "Avijatičaru", "Vuku s Volstrita" i "Bandama Njujorka".

Profimedia
 

U filmu glumac igra američkog maršala poslatog na udaljeno ostrvo da istraži nestanak pacijenta. Ili se barem tako čini. Oni koji su gledali film znaju o čemu se tačno radi, ali filmski fanatici i dan - danas pronalaze nove stvari u kultnom ostvarenju.

Veliki reditelj ništa nije prepuštao slučaju

Jedan korisnik je skrenuo pažnju na jedan detalj iz filma na društvenoj mreži X, koji otkriva da Skorseze ništa nije prepuštao slučaju.

- U "Zatvorenom ostrvu" Leonardu svaki put cigaretu zapali neko drugi. To pokazuje da je bio pacijent jer psihički bolesnici ne smeju da imaju šibice - piše u objavi, a mnogi korisnici su ostali iznenađeni tim otkrićem.

- To je neverovatna količina pažnje posvećene detaljima i čini film još lepšim - napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao:

- Za mene, verovatno jedan od najneočekivanijih zapleta koje sam video u filmu.

Ovo nije omiljeni Skorsezeov film

Film je od publike dobio 77 posto na Rotten Tomatoes-u. Međutim, film nije Skorsezeov omiljeni, kako je otkrio u intervjuu za GQ.

Profimedia
 

Reditelj je objasnio da je "Zatvoreno ostrvo" nastalo nakon što mu je njegov film "Departed" iz 2006. doneo Oskara za najbolju režiju. Pobeda je ohrabrila Skorsezea da napravi još jedan film, i to je bio "Zatvoreno ostrvo", ali to nije bio najpametniji potez.

- Ispostavilo se da je verovatno trebalo da nastavim da radim "Silence" - rekao je, misleći na film koji je snimio 2016. godine. navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike