"Džoker 2" na udaru brutalnih kritika zbog jedne stvari: "Uništili su ga" (FOTO/VIDEO)

17.04.2024

07:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Većina obožavalaca je razočarana onim što su videli u prvom trejleru filma

"Džoker 2" na udaru brutalnih kritika zbog jedne stvari: "Uništili su ga" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Studio Warner Bros. Pictures objavio je pre nekoliko dana prvi trejler za film “Joker: Folie à Deux”, dugoočekivani nastavak “Džokera” iz 2019. godine, ali većini fanova ne sviđa se jedna stvar.

Profimedia
 

Glavne uloge igraju Hoakin Finiks kao Džoker i Lejdi Gaga kao Harli Kvin, a trejler započinje u mentalnoj ustanovi u kojoj je Artur Flek, poznatiji kao Džoker, završio na kraju prošlog filma. Artur tamo upoznaje Harli koja se žali što, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu.

Profimedia
 

Pošto Harli i Artur pobegnu iz ustanove, možemo da vidimo montažu scena u kojima plešu ulicama Gotama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pesma “What the World Needs Now Is Love”, što je i najveća zamerka obožavalaca posle izlaska trejlera. Naime, nastavak hit filma o najpoznatijem Betmenovom negativcu ovog puta će biti mjuzikl.

Profimedia
 

Čija je ovo glupa ideja bila?

“Uništili su ga jer su napravili mjuzikl”, “Mjuzikl? U šta se ovaj svet pretvara”, “Izgubio sam se kod mjuzikla'”, “Bukvalno niko nije tražio ni Gagu, ni mjuzikl”, “Mjuzikl? Mora da se šalite?”, “Gaga je uništila film uticajem mjuzikla. Dobro će proći prvog vikenda i posle će propasti. Mjuzikli su za odabranu publiku, a ne za mase”, “Čija je ovo glupa ideja bila?”, samo su neki od komentara razočaranih fanova.

Profimedia
 

Ovo ostvarenje je režirao Tod Filips, reditelj prvog filma, koji je takođe radio na scenariju uz Skota Silvera. Za razliku od prvog “Džokera”, čiji je budžet iznosio oko 60 miliona dolara, predstojeći nastavak imao je budžet od 200 miliona dolara, navodi Headliner.

Profimedia
 

Inače, "folie a deux" se opisuje kao mentalna bolest od koje istovremeno obole dve ili više osoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike