Poznat datum premijere četvrtog dela filma "Dnevnik Bridžit Džouns": Prva uloga Rene Zelveger nakon pet godina

14.04.2024

15:00

0

Snimanje u Londonu

Poznat datum premijere četvrtog dela filma "Dnevnik Bridžit Džouns": Prva uloga Rene Zelveger nakon pet godina
Rene Zelveger kao Bridžit Džouns - Copyright Profimedia

Filmski studio Univerzal potvrdio je da će četvrti nastavak filma o Bridžit Džouns sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi premijerno biti prikazan 14. februara, odnosno na Dan zaljubljenih sledeće godine.

Profimedia
 

Scenario za četvrti nastavak filma o ovoj popularnoj junakinji je napravljen na osnovu knjige "Bridžit Džouns: Luda za dečkom" Helen Filding, a biće sniman ovog leta u Londonu, prenosi Gardijan.

Život udovice

Filmovi o ovoj popularnoj junakinji su do sada zaradili 760 miliona dolara, a prvi film snimljen 2001. godine i doneo je glavnoj glumici Rene Zelveger nominaciju za Oskara.

U četvrtom nastavku će pored Zelveger ponovo glumiti Hju Grant kao Danijel Kliver i Ema Tompson, dok se u njemu neće pojaviti Kolin Firt, koji je glumio Marka Darsija.

Profimedia
 

Radnja filma dešava se nakon što je Darsi u Sudanu poginuo i prikazuje život Džouns kao udovice sa dvoje male dece.

Prva uloga nakon osvajanja Oskara

U filmu će novog dečka glavne junakinje tumačiti Leo Vudal.  Ovo je prva uloga Zelveger posle pet godina pauze, odnosno od filma "Džudi" za koji je osvojila Oskara.

Profimedia
 

Bridžit kao novopečena samohrana majka pokušava da pronađe ravnotežu u vaspitanju svog sina i korišćenju aplikacija za sastanke. Ona je u knjizi ostala udovica nakon što je njenog muža raznela mina dok je vodio pregovore u Sudanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike