Snima se rimejk filma koji je Rakel Velč preko noći pretvorio u svetsku zvezdu: Potpisaće ga jedan od najvećih reditelja današnjice (VIDEO)

06.04.2024

14:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Već godinama razvijamo projekat i planiramo da počnemo sa produkcijom u skoroj budućnosti", izjavio je Džejms Kameron

Snima se rimejk filma koji je Rakel Velč preko noći pretvorio u svetsku zvezdu: Potpisaće ga jedan od najvećih reditelja današnjice (VIDEO)
Rakel Velč - Copyright Profimedia

Džejms Kameron je još daleke 1997. godine izrazio želju da snimi rimejk naučnofantastičnog klasika "Fantastično putovanje" (Fantastic Voyage), a u nedavnom intervjuu za Variety potvrdio je da bi ovaj projekt uskoro mogao da bude realizovan, prenosi Screen Rant.

Profimedia
 

"Fantastično putovanje" snimljeno je 1966. godine i smešteno u razdoblje Hladnog rata. Radnja prati naučnika iz Istočnog bloka koji je smislio naprednu tehniku minijaturizacije živih bića, ali je završio u komi nakon napada plaćenih ubica.

Da bi ga spasao, tim naučnika u podmornici smanjen je na mikroskopsku veličinu i poslat u njegovog telo, ne bi li uklonili krvni ugrušak u njegovom mozgu.

Jedan od prvih filmova slavne glumice

Ovo ostvarenje je jedan od prvih filmova u kojima je igrala Rakel Velč, a njegov ogroman uspeh preko noći ju je pretvorio u svetsku zvezdu.

Profimedia
 

- Već godinama razvijamo projekat i planiramo da počnemo sa produkcijom u skoroj budućnosti. Rakel je, nažalost, preminula, ali mislim da možemo da snimimo veoma dobar film - izjavio je Kameron.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike