Snima se peti deo "Matriksa": Zna se jedan detalj, obožavaoci šokirani, čeka se Kijanu Rivs (FOTO/VIDEO)

05.04.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Sve što je za sada poznato jeste ko će režirati ovo ostvarenje

Snima se peti deo "Matriksa": Zna se jedan detalj, obožavaoci šokirani, čeka se Kijanu Rivs (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Najavljeno je snimanje novog “Matriksa”, a ovog puta će ga režirati Dru Godard. Reditelj se obratio Warner Bros-u sa novom idejom da proširi čuvenu franšizu, pa će tako režirati peti film u ovom revolucionarnom serijalu.

Ovo će biti prvi "Matriks" koji neće direktno uključiti kreatorke Lanu i Lili Vačovski, iako će Lana biti izvršni producent u novom nastavku.

Foto: Flashback FM
 

Detalji radnje filma još uvek nisu poznati, najavljeno je da će Godard imati novi pristup, a i ne zna se da li će Kijanu Rivs igrati u njemu.

Neverovatna ideja

- Dru je došao u Warner Bros. sa novom idejom za koju svi verujemo da bi bila neverovatan način da se nastavi Matriks svet, tako što će poštovati ono što su Lana i Lili započele pre više od 25 godina i nudeći jedinstvenu perspektivu zasnovanu na njegovoj sopstvenoj ljubavi prema serijalu i likovima - rekli su iz ovog studija, prenosi The Hollywood Reporter.

Podsetimo, prvi deo fillma izašao je 1999. godine, a glavne uloge imali su Kijanu Rivs, Lorens Fišburn, Kari-En Mos, Džo Pantolijano i Hjugo Viving.

"Matriks: Uskrsnuća"/Profimedia
 

Uprkos velikom uspehu franšize, obožavaoci nisu oduševljeni informacijom da stiže još jedan nastavak filma.

"Srećan sam, ali zapravo šokiran. Bio sam siguran da Warner neće snimati nastavak najmanje deceniju nakon što je 'Matriks: Uskrsnuća' propao", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike