Specijalnost mu je da se pravi mrtav, a na dodeli Oskara pas Mesi bio je prava zvezda: Pogledajte kako je uspeo nešto neverovatno (VIDEO)

11.03.2024

16:17

0

On je tapšao nagrađenima kao i svi ostali

Specijalnost mu je da se pravi mrtav, a na dodeli Oskara pas Mesi bio je prava zvezda: Pogledajte kako je uspeo nešto neverovatno (VIDEO)
Pas Mesi u publici Oskara - Copyright Profimedia

Sedmogodišnji border koli Mesi, koji "glumi" u filmu "Anatomija pada", bio je zvezda večeri na dodeli Oskara, i upravo je tako i tretiran. Sa elegantanom leptir-mašnom sedeo je u prvim redovima sa ostalim zvezdama.

Profimedia
 

Njemu nije odoleo ni vodtelj Džimi Kimel, koji mu se u jednom trenutku obratio i u svom stilu se našalio na njegov račun.

- Mesi je imao scenu "predoziranja" u filmu "Anatomija pada". Nisam video francuskog glumca da jede ono što je povratio još od Žerara Depardjea - rekao je Kimel, dok je kamera bila uperena u Mesija.

Ipak se pojavio

Film "Anatomija pada" je imao pet nominacija, uključujući i onu za najbolji film, a osvojio je Oskara za najbolji scenario.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OneMan (@onemangr)

Iako nije nominovan za Oskara, Mesi je prisustvovao tradicionalnom februarskom ručku koji svake godine prethodi dodeli nagrade, gde su upoznao sa svim nominovanima.

Mesijevo pojavljivanje na dodeli Oskara usledilo je nakon lažnih izveštaja koji su kružili pre dodele, da se Mesi možda neće pojaviti nakon što je ukrao deo reflektora na prethodnim događajima i da je kažnjen.

Pseća palma na Kanskom festivalu

Inače, ovaj simpatični ljubimac dobio je "Pseću palmu" na Kanskom festivalu.

Profimedia
 

On je u filmu glumio Snupa, psa slabovidog dečaka Danijela (Milo Mačado Graner), čija je majka (Huler) optužena za ubistvo.

U ključnoj sceni Snup je bez svesti, isplaženog jezika, jer je otrovan, a njegova vlasnica Laura Martin Kontini kaže da baš takav izraz lica pravi nakon što se umori od igranja sa svojom loptom.

- Ono na čemu smo sve vreme morali da radimo je kako da ga nosimo a da se on ne pomera - otkrila je Mesijeva vlasnica.

A koliko je ovaj border pametan govori i činjenica da su ga uoči dodele Oskara naučili da tapše, pa je tako i on aplauzom nagrađivao one koji su dobili Oskara.

Sva sreća da je dobro istreniran, jer umalo da napravi skandal i obavi malu nuždu na Bulevaru slavnih, na zvezdi Meta Dejmona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike