Šokantan zahtev Juana Mekgregora i njegove supruge na snimanju serije "Džentlmen u Moskvi": Scene seksa pod jednim uslovom (FOTO/VIDEO)

24.03.2024

17:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je naglasio da mu je i dalje "čudno" da bude go i intiman pred drugim ljudima

Šokantan zahtev Juana Mekgregora i njegove supruge na snimanju serije "Džentlmen u Moskvi": Scene seksa pod jednim uslovom (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Američki književnik Ejmor Touls postigao je planetarni uspeh zahvaljujući književnom delu "Džentlmen u Moskvi". Gotovo osam godina kasnije stiže istoimena mini-serija, a grofa Rostova igra čuveni škotski glumac Juan Mekgregor. Jedno od iznenađenja vezanih za ovaj projekat svakako predstavlja to što njegovu partnerku u seriji tumači glumčeva supruga Meri Elizabet Vinsted.

Profimedia
 

Pomoć koordinatora intimnosti

Drugo, još veće, je to što je glumački par, uprkos tome što su u braku skoro dve godine i u vezi od 2017., koristio pomoć koordinatora intimnosti tokom scena seksa u ovoj seriji.

Mekgregor je naglasio da mu je i dalje "čudno" da bude go i intiman pred drugim ljudima. 

- Da snimate scenu plesa, imali biste koreografa. Sada je to važan deo posla, jer je koordinator intimnosti neko ko je potreban reditelju i glumcima, jer posebno štiti mlade glumice - ističe glumac. 

Otmeni grof u tavanskoj sobici

U središtu radnje nalazi se Aleksander Rostov, otmeni grof, kojeg boljševički sud zbog pisanja političke poezije osuđuje na izdržavanje doživotne kazne u prelepom moskovskom hotelu Metropol. Rostov, nesalomivi i duhoviti erudita, nikada u životu nije radio, a sada mora da živi u tavanskoj sobici dok se pred vratima hotela odvijaju najburnije godine ruske istorije. Neočekivano, materijalna oskudica u kojoj se zatekao omogućiće mu da uđe u mnogo veći svet emotivnih otkrića.

Profimedia
 

Iako je povod insceniran, kako bi izbegao eventualnu smrtnu kaznu, Rostov bez ikakvog pogovora prihvata svoj novi život, ograničen na velelepno zdanje koje gleda na Kremlj. Decenije ubrzano prolaze, ključni istorijski događaji se nesmetano nižu, a za sve to vreme Aleksander kroji život po svojoj meri i svima daje do znanja kako se svrha može naći čak i u naizgled nezamislivim okolnostima.

Profimedia
 

Glavnu ulogu je prvobitno trebalo da igra Kenet Brana, ali je usled brojnih izmena, ona na kraju pripala Mekgregoru. Premijera serije zakazana je za 29. mart na platformi Paramount+.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike