Ben Aflek je trebalo da igra u filmu "Barbi": Nešto ga je ipak sprečilo (VIDEO)

18.02.2024

09:35

0

I to u sceni tuče Kenova

Ben Aflek je trebalo da igra u filmu "Barbi": Nešto ga je ipak sprečilo (VIDEO)
Ben Aflek - Copyright Profimedia

Glumac Majkl Sera, jedna od zvezda filma "Barbi" otkrio je u podkastu "Happy Sad Confused" da je malo falilo da se velika holivudska zvezda Ben Aflek pojavi u letnjem blokbasteru koji je osvojio ceo svet, a velike su šanse da osvoji i Oskara.

Profimedia
 

Komedija "Barbi, u režiji Grete Gervig, imala je brojne holivudske zvezde u kameo ulogama, a skoro da im se pridružio i dvostruki oskarovac Ben Aflek.

Tuča Kenova

Sera je u filmu glumio Kenovog prijatelja Alana, koji se u jednom trenutku bori protiv grupe Kenova.

Međutim, poznati glumac je rekao da se on nije ni trebao boriti u toj sceni i da je prvobitni plan bio da se tada pojavi Ben Aflek.

Profimedia
 

- Ja se nisam ni trebao tući u filmu. Smem li reći ko se trebao tući? To je trebao biti Ben Aflek. Smem li to reći? - upitao se Sera koji se već "izlanuo".

Aflek je morao odustati

Ben Aflek trebalo je  da se pojavi u sceni tuče, ali morao je odustati od projekta jer je u isto vreme radio na svom filmu.

- Rekli su mi: "U redu, Ben je otišao. Nešto se mora dogoditi ovde tako da ćeš se ti boriti" - podsetio se Sera, a zatim nastavio:

Profimedia
 

- Morao sam se baciti na to uz tim kaskadera iako sam pre toga preležao kovid, a tražili su mi da vežbam, zbog čega sam skoro umro od samog zagrevanja. Trebalo je da legnem u prikolicu pa su poslali medicinsku sestru da me pregleda i rekli mi da idem kući. Nakon toga smo imali drugu probu i naučio sam - ispričao je ovaj glumac, kako je na kraju snimljena legendarna scena tuče Kenova, ali ovog puta bez Ben Afleka.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike