Otkriveno ko je novi Imortan Džo u filmu "Furioza: Pobesneli Maks saga": Gledaćemo ga u dve uloge (FOTO/VIDEO)

12.03.2024

17:00

0

Radnja novog ostvarenja smeštena je 45 godina nakon propasti čovečanstva zbog nuklearnih ratova oko resursa poput goriva i vode

Otkriveno ko je novi Imortan Džo u filmu "Furioza: Pobesneli Maks saga": Gledaćemo ga u dve uloge (FOTO/VIDEO)
Hju Kejs Bern kao Imortan Džoj - Copyright Profimedia

U maju će premijerno biti prikazan film „Furioza: Pobesneli Maks saga“ a poznato je ko će glumiti Imortana Džoa nakon smrti glumca Hjua Kejsa Berna, koji je preminuo 2020. godine.

Informacija o novom glumcu potvrđena je i na službenom Instagram nalogu filmskog serijala, a otkriveno je da će ovu ulogu igrati australijski glumac Laši Hjum.

Zamolio reditelja za dve uloge

Sa likom Imortana Džoa publika se već upoznala u filmu "Pobesneli Maks: Auto-put besa" iz 2015. godine. Sada je uloga pripala Hjumu koji u filmu već ima ulogu Rizzdalea Pella, člana bande povezanog s Dementusom.

Profimedia
 

Kako prenosi časopis Empire, Hjum je pitao reditelja Džordža Milera o planovima za Imortana Džoa pa je ponudio da glumi obe uloge u filmu, na šta je on pristao.

Prednastavak "Pobesnelog Maksa"

Podsetimo, „Furioza: Pobesneli Maks saga“ je prednastavak i spin-of Milerovog, Oskarom nagrađenog hita "Pobesneli Maks: Auto-put besa".

Radnja novog filma smeštena je 45 godina nakon propasti čovečanstva zbog nuklearnih ratova oko resursa poput goriva i vode.

U prvom objavljenom trejleru sazanjemo da je mladu Furiozu, koju glumi Anja Tejlor Džoj, otela banda motociklista predvođena Vojskovođom Dementusom, kojeg igra Kris Hemsvort.

Profimedia
 

Dok Dementus i vođa naselja Citadela Imortan Džo ratuju za dominaciju, Furioza pokušava da preživi sukobe u pustoši i pronađe svoj put kući.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike