Bivša devojka Metjua Perija traži novu istragu o njegovoj smrti: Sumnja u jednu šokantnu stvar (FOTO)

10.03.2024

07:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Ona zahteva da se ispita medicinsko osoblje jer smatra da je glumac imao dogovor sa nekim od njih

Bivša devojka Metjua Perija traži novu istragu o njegovoj smrti: Sumnja u jednu šokantnu stvar (FOTO)
Copyright Profimedia

Kejti Edvards želi da se ponovo istraže okolnosti smrti njenog bivšeg dečka, glumca Metjua Perija. Ona od policije zahteva da ponovo otvori istragu, jer misli da mu je medicinsko osoblje davalo lekove.

Profimedia
 

Zvezda "Prijatelja" pronađena je mrtva u hidromasažnoj kadi u svom domu, u Los Anđelesu, prošle godine, a autopsija je kasnije potvrdila da je umro od akutnih učinaka ketamina i utapanja.

Medicinska sestra mu donosila lekove

Kejti, koja je s Perijem bila 2006., a 2011. radila kao njegova pomoćnica, uverena je da istragu o njegovoj smrti, koja je zatvorena, treba ponovo otvoriti. Kaže da je glumac na vrhuncu zavisnosti imao medicinsku sestru na brzom biranju koja mu je donosila lekove.

Profimedia
 

Ona veruje da se okolnosti Metjuove smrti moraju ponovo razmotriti i da bi policajci trebalo da istraže medicinsko osoblje “kako bi videli je li imao dogovor sa nekim od njih da mu daju malo ketamina sa strane”.

Daću ti toliko novca ako ćutiš i nabaviš mi ovo

Kaže da ne veruje da je on “kupovao ketamin s ulice”.

Profimedia
 

- To mora da se ponovo istraži. Znam kada je Metju uzimao 40 do 50 Vikodina dnevno, dobijao ga je od medicinske sestre koja bi mu ga donosila kući. Znao je kako da omogući da ljudi rade stvari za njega. Govorio im je: "Daću ti toliko novca ako ćutiš i nabaviš mi ovo". Bilo mu je teško da kaže "ne". Zato želim da istraže medicinsko osoblje da vide je li imao dogovor sa nekim od njih - rekla je Edvards za Mirror.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike