Džordž Kluni otkrio potresne detalje o Metjuu Periju: Iz jednog razloga je bilo teško gledati ga

21.12.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

"Nismo znali šta se dešava u njemu", ističe glumac

Džordž Kluni otkrio potresne detalje o Metjuu Periju: Iz jednog razloga je bilo teško gledati ga
Copyright Profimedia

Džordž Kluni je u intervjuu za Deadline pričao o svom dugogodišnjem prijatelju Metjuu Periju i njegovoj preranoj i tragičnoj smrti. Glumac i reditelj otkrio je da je Perija, koji je u trenutku tragične smrti imao 54 godine, poznavao sa 16 i da su bili dugogodišnji prijatelji.

Profimedia
 

Najveći san

Rekao je da Periju serija “Prijatelji” nije donela ono što su svi mislili:

- Nije bio srećan. To mu nije donelo ni radost, ni sreću, ni mir - rekao je Kluni, dodajući da je ulazak u sitkom bukvalno bio Metjuov najveći san.

- Poznavao sam Meta kada je imao 16 godina. On je oko deset godina mlađi od mene. Bio je dete i uvek bi govorio: "Samo želim da uđem u sitkom, čoveče. Samo želim da učestvujem u redovnom sitkomu i bio bih najsrećniji čovek na svetu." I bio je, verovatno, jedan od najboljih ikada - naglasio je Kluni.

Profimedia
 

Znali smo da nije srećan

Kluni i Peri su se proslavili u isto vrijeme. Džordžov “Urgenti centar” i Metjuovi “Prijatelji” debitovali su 1994. godine, a obe serije su se emitovale četvrtkom uveče.

- Gledati kako se to dešava na terenu... bili smo u Vorner Brosu, jedni pored drugih. Bilo je teško gledati ga jer nismo znali šta se dešava u njemu. Samo smo znali da on nije srećan i nisam imao pojma šta je sve uzimao. 12 vikodina dnevno i sve te srceparajuće stvari o kojima je pisao. I to vam takođe samo govori da vam uspeh i novac ne donose sreću. Morate biti zadovoljni sobom i svojim životom - zaključio je glumac.

Profimedia
 

Sledeće godine biće 30. godišnjica “Prijatelja” i “Urgentnog centra”, navodi Daily Mail.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike