Smrt Merilin Monro i dalje intrigira ceo svet: Pojavile se jezive fotografije mrtvog tela holivudske dive (FOTO)

08.03.2024

18:00

0

Uprkos tome što zvanične potvrde o spornim slikama nema, ono što ide u prilog tome da je na njima zaista filmska ikona, jeste ispovest mrtvozvornika

Smrt Merilin Monro i dalje intrigira ceo svet: Pojavile se jezive fotografije mrtvog tela holivudske dive (FOTO)
Merilin Monro - Copyright Profimedia

Uprkos tome što je prošlo više od 60 godina od kada je umrla, kontroverze o smrti čuvene glumice Merilin Monro ne jenjavaju.

Naime, zvanična verzija kaže da je glumica izvršila samoubistvo, dok su određeni detalji iz istrage pokrenuli spekulacije.

Merilin Monro/Profmiedia
 

Na društvenim mrežama sada kruže fotografije koje navodno prikazuju njeno mrtvo telo, na kojima su vidljive modrice.

Ispovest mrtvozvornika

Međutim, nije zvanično potvrđeno da se na fotografijama zaista nalazi glumica, te je moguće da su fotošopirane.

Uprkos tome što zvanične potvrde o spornim slikama nema, ono što ide u prilog tome da je na njima zaista holivudska ikona, jeste ispovest mrtvozvornika koji su do detalja opisali njeno telo.

Naime, organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu otkrio je jezive detalje o stanju glumice nakon što je pronađena mrtva. Alen Abot i Ron Hast su napisali knjigu u kojoj su se prisetili šta se dešavalo tog 5. avgusta 1962. godine.

Telo puno ljubičastih mrlja

Sećaju se da ih je policija pozvala da dođu u kuću slavne glumice, a Abot tvrdi da je njeno telo bilo puno ljubičastih mrlja.

 

- Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom na to da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao - priseća se pogrebnik.

 

On je dodao i da je bilo vidljivo da kosu neko vreme nije farbala, jer se nazirao smeđi izrastak.

Lažne grudi

- Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni - dodaje pogrebnik.

Profimedia
 

Abot je takođe rekao da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi, ali nisu ih koristili kod pripreme pokojnice već su njen grudnjak ispunili vatom.

Kao uzrok smrti navodi se predoziranje barbituratom (hipnotici).

(Informer)

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike