Šokantna propast najnovijeg filma Dakote Džonson: Ko je prevario popularnu glumicu? (FOTO/VIDEO)

08.03.2024

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

I ranije se pisalo o tome da je bila nezadovoljna i da je želela da napusti projekat, ali joj to ugovor nije omogućavao

Šokantna propast najnovijeg filma Dakote Džonson: Ko je prevario popularnu glumicu? (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Novi superherojski film "Madame Web" dobio je nemilosrdne kritike i na sajtu IMDb ocenu 3,7. Ostvarenje sa Dakotom Džonson u glavnoj ulozi, u koje je uloženo 100 miliona dolara, do sada je zaradilo samo 40 miliona, a prihvaćeno je tako da se ni njegova zvezda nije usudila da ga brani.

Promo Con film
 

Džonson je nedavno za magazin "Bastl" izjavila da joj je sasvim jasno zašto je film dobio tako loše ocene.

- Ponekad u ovom poslu pristanete na nešto, a onda, dok to radite, to postane nešto potpuno drugo. Međutim, učila sam iz tog iskustva. Nije lepo biti deo nečega što je toliko kritikovano, ne mogu reći da ih ne razumem - rekla je glumica i dodala da u budućnosti ne planira da učestvuje u sličnim projektima.

Profimedia
 

- Nikada ranije nisam radila ništa slično. Verovatno više nikada i neću, jer se ne uklapam u taj svet. Sada to znam - rekla je Džonson.

Nije pogledala film

Uprkos tome što se pojavljivala na premijerama filma, priznala je da ga nije ni gledala. I ranije se pisalo o tome da je bila nezadovoljna filmom i da je želela da napusti projekat, ali joj to ugovor nije omogućavao. 

Pojavile su se i spekulacije da ju je agent doveo u zabludu da je film deo Marvelovog filmskog univerzuma, jer je neposredno pre početka snimanja, označila Marvel Studios u objavama na Instagramu. Međutim, ovaj film je zapravo radio studio Sony.

Promo Con film
 

Interesantno je i to da je glumica odmah po završetku snimanja filma otpustila svog agenta, ali nikada nije zvanično potvrdila tu informaciju.

Film "Madame Web" deo je Spajdermen univerzuma, a Džonson u njemu tumači lik Kasandre Veb, medicinske sestre koja dobija sposobnost gledanja u budućnost, nakon iskustva bliske smrti. Njene novootkrivene moći dovode je u dodir sa tri devojke (Sidni Svini, Izabela Mersd i Selest O'Konor) koje proganja zli istraživač, navodi Varajeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike