Sali Runi uskoro objavljuje svoj četvrti roman "Intermeco" : Život braće posle smrti oca

02.03.2024

14:45

0

Zbog prodaje njenih knjiga, knjižare su se otvarale pre radnog vremena

Sali Runi uskoro objavljuje svoj četvrti roman "Intermeco" : Život braće posle smrti oca
Sali Runi - Copyright Profimedia

Irska književnica Sali Runi koja je oduševila milenijalce romanom "Normalni ljudi", objaviće svoj četvrti roman ove godine.

Najnovija knjiga Sali Runi "Intermeco" treba da se pojavi u knjižarama 24. septembra, objavio je njen dugogodišnji izdavač.

Profimedia
 

Roman će pratiti život dva brata nakon smrti oca. Jedan je advokat u Dablinu u tridesetima, a drugi šahista i na početku je karijere. Runi piše o braći, njihovim interakcijama i emocijama kao i o odnosima s bitnim ženama oko njih.

Vrhunac spisateljske karijere

- Intermeco je roman o braći, ljubavnicima, o porodičnim i romantičnim vezama koje se baš ne uklapaju u konvecionalne strukture. Posle tri čudesne knjige, milioni čitalaca Sali Runi, prepoznaće lepotu, bol i nadu, koja zrači iz ovog romana - objavio je izdavač.

Profimedia
 

Britanski i irski knjižari očekuju da će, što se prodaje tiče, novi naslov ove spisateljice biti vrhunac ovogodišnje beletristike.

Samo u Velikoj Britaniji i Irskoj Sali Runi do sada je prodala tri miliona primeraka svoja tri do sada objavljena romana, a prevedeni su i na više od četrdeset jezika.

Profimedia
 

Poslednja knjiga, "Divni svete, gde si ti", u prvih je pet dana nakon objave 2021. u Velikoj Britaniji prodata u više od 40.000 primeraka.Tih dana fanovi su Runi u knjižarama čekali u redu da bi kupili knjigu, a knjižare su otvarale vrata i pre radnog vremena.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike