Jeziv horor film "Cuckoo" premijerno prikazan na Berlinalu: Hanter Šafer iz "Euforije" nova kraljica vriska (FOTO/VIDEO)

18.02.2024

17:45

0

Mnogi smatraju da je ovo njena velika prekretnica u karijeri

Jeziv horor film "Cuckoo" premijerno prikazan na Berlinalu: Hanter Šafer iz "Euforije" nova kraljica vriska (FOTO/VIDEO)
Hanter Šafer na Berlinalu - Copyright Profimedia

"Cuckoo" jezivi horor film, Tilmana Singera premijerno je prikazan na Berlinskom filmskom festivalu. Prema mišljenju kritičara ovo je film koji će vas proganjati ali i naterati na razmišljanje.

Profimedia
 

Film je kombinacija naučne fantastike i psihološkog trilera, a u središtu je porodična drama.
 

Glavna zvezda Hanter Šafer

Mnogi smtaraju da je ovo prekretnica za glumicu, Hanter Šafer, najpoznatiju po seriji "Euforija". Ujedno ova glumica je bila glavna zvezda premijere u Berlinu. Iako je jedan novinar u Berlinu nazvao novom kraljicom vriska, ona je naglasila da joj nije namera da se u svojoj karijeri zadržava na horor filmu.

Profimedia
Hanter Šafer

Hanter igra Grečen, ljutu sedamnaestogodišnjakinju koja je prinuđena da se preseli sa svojim ocem, maćehom i mlađom polusestrom u odmaralište u Nemačkoj, gde ubrzo saznaje da stvari nisu onakve kakve se predstavljaju.

Pola filma prekrivena krvlju

Jedna od mračnih scena u filmu je kada se Grečen susreće sa misterioznim čudovištem. Kako je izjavila za Variety Šafer je pola filma provela prekrivena krvlju.

Radnja filma uključuje bizarne eksperimente i niz misterioiznih događaja. Ovaj horor kombinuje psihološke sa natprirodnim elementima. Prema mišljenju kritičara film poziva gledaoce da istraži mračne i neistražene kutke ljudske psihe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike