Džulija Roberts otkrila u kom čuvenom filmu je odbila ulogu: Mislila sam da neće biti tako dobar ako sam ja u njemu (VIDEO)

13.12.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Uloga je otišla Meg Rajan

Džulija Roberts otkrila u kom čuvenom filmu je odbila ulogu: Mislila sam da neće biti tako dobar ako sam ja u njemu (VIDEO)
Džulija Roberts - Copyright Profimedia

Džuliju Roberts mnogi smatraju kraljicom romantičnih komedija, a slavna glumica je u nedavnom intervjuu otkrila da je odbila ulogu u jednom od najpoznatijih filmova ovog žanra.

Tokom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" jedan obožavalac je pitao Robertsovu da li postoji uloga za kojom žali, prenosi The Hollywood Reporter. 

Profimedia
 

- Ne žalim ni za jednom ulogom jer mislim da je sve to sudbina, ali postoji jedan film koji sam odbila, a koji je na kraju ispao uspešan i predivan. Mislila sam da ne bi bio tako dobar da sam ja u njemu. U pitanje je ostvarenje "Stigla vam je pošta" - odgovorila je glumica.

Posrećilo mi se

Umesto nje, glavnu ulogu u ovom hitu iz 1998. godine igrala je Meg Rajan, a partner joj je bio Tom Henks. Ipak, Džulija ne žali zbog svoje odluke, jer je to sve, kako kaže, deo posla. 

Profimedia
 

- Meg je trebalo da se pojavi "Čeličnim magnolijama", ali je i dalje snimala "Kad je Hari sreo Sali", tako da sam ja dobila tu ulogu. Kejt Blanšet je bila u planu za film "Bliskost", ali je zatrudnela i uloga je otišla meni. Posrećilo mi se oko nekih jako dobrih filmova - istakla je Robertsova. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike