Džulija Roberts otkrila koji kultni film umalo nije snimila! Rekla sam mu: "Idi u moju spavaću sobu" (FOTO/VIDEO)

12.01.2024

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Nisam znala kako da igram tu osobu", istakla je glumica

Džulija Roberts otkrila koji kultni film umalo nije snimila! Rekla sam mu: "Idi u moju spavaću sobu" (FOTO/VIDEO)
Džulija Roberts - Copyright Profimedia

Džulija Roberts je u svom najnovijem intervjuu za britansko izdanje magazin Vog otkrila koji čuveni film umalo nije snimila.

Glumica je rekla da je jedna od najtežih stvari u karijeri koje je morala da uradi bilo snimanje filma "Notting Hill" iz 1999. godine u kojem je igrala pored Hjua Granta.

Profimedia
 

Morao je da se vrati u moj stan

- Bilo mi je tako neprijatno. Razgovarali smo o tome toliko puta, ali ja zamalo nisam učestvovala jer mi je sve izgledalo nerešivo. Nisam znala kako da glumim tu osobu - ispričala je Roberts, koja u ovom ostvarenju igra glumicu.

Prisetila se i da je imala probleme sa kostimima koje je trebala da nosi u filmu, pa je na kraju poslala vozača po odeću iz njenog ormara.

Profimedia
 

- Moj vozač, predivni Tomi, je jednog jutra morao da se vrati u moj stan. Rekla sam mu: "Idi u moju spavaću sobu i uzmi ovo, ovo i ovo iz mog ormara". Nosila sam svoje japanke, malu plavu somotsku suknju, majicu i kardigan.

O golotinji na filmu

Glumica je u intervjuu takođe komentarisala svoju odluku da svesno izbegava golotinju u filmovima. Istakla je da su njeni izbori vođeni njenom odgovornošću prema drugim ženama i verovatno njenom neočekivanom genetskom vezom sa feminističkom ikonom Glorijom Stajnmen, što je otkrila kroz program "Pronalaženje svojih korena".

Profimedia
 

Džulija je otkrila i kako na njene profesionalne i lične odluke duboko utiču njene vrednosti i njena posvećenost porodici. Njeni postupci odražavaju snažno uverenje u održavanje ravnoteže između svojih profesionalnih nastojanja i privatnog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike