Veliki povratak Eve Longorije: Slavna glumica novo pojačanje u megapopularnoj seriji (FOTO/VIDEO)

25.02.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Otkriveno još novih detalja o četvrtoj sezoni

Veliki povratak Eve Longorije: Slavna glumica novo pojačanje u megapopularnoj seriji (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Pripreme za četvrtu sezonu popularne serije „Samo ubistva u zgradi“ (Only Murders in the Building) su uveliko u toku.

Serija je stekla veliki broj obožavalaca odmah po prikazivanju prve sezone 2021. godine, a pored sjajne radnje za to su definitivno zaslužni i glumci. Pored svetske zvezde Selene Gomez, glavne uloge igraju holivudske legende Stiv Martin i Martin Šort.

Profimedia
 

Serija je sticala sve veću popularnost, a nakon tri sezone fanove je krajem oktobra prošle godine oduševila vest da je i četvrta sezona u pripremi, a sada stiže još detalja.

Veliko interesovanje za seriju i sjajna radnja obezbedili su pojavljivanja još sjajnih glumaca u trećoj sezoni, te su se pored stalne postave u gostujućim ulogama našli i Meril Strip, Džesi Vilijams, Pol Rud, Ešli Park i Linda Emond.

Profimedia
 

Velika promena u četvrtoj sezoni

Sada su za četvtu sezonu najavljena još dva velika imena, a jedna od njih je i „očajna domaćica“ Eva Longorija. Ona se na male ekrane vraća prvo u seriji „Land of Women“, a onda i ulogom u ostvarenju "Samo ubistva u zgradi“. Njoj će se priključiti i Moli Šenon, a svoju ulogu iz treće sezone repriziraće Meril Strip.

 

 

Najveću promenu u četvrtoj sezoni predstavlja premeštanje radnje iz Njujorka u Los Anđeles, a ovim povodom se oglasio i direktor Hulua.

- Jako sam uzbuđen što će Stiv, Martin i Selena uzeti mali odmor od svoje zgrade i doći u Los Anđeles. Džon Hofman je uspeo da iskoristi Brodvej da ispriča priču jedne od najposebnijih sezona ikada, a sada će isti Only Murder jedinstveni princip biti primenjen u Los Anđelesu zbog ćega sam veoma srećan - rekao je on, prenosi cdm.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike