Selena Gomez igra glavnu ulogu u filmu o slavnoj pevačici: Da li će uspeti da odgovori izazovu? (FOTO)

11.01.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Zanimljivo je da su obe meksičkog porekla

Selena Gomez igra glavnu ulogu u filmu o slavnoj pevačici: Da li će uspeti da odgovori izazovu? (FOTO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Potvrda o snimanju biografskog filma o Lindi Ronštad, koju će igrati pevačica i glumica Selena Gomez stigla je nakon što je na društvenim mrežama objavila sliku sa Lindinim memoarima "Simple Dreams" iz 2013. godine.

Profimedia
 

Potvrđeno je da će Selena dobiti glavnu ulogu u ovom ostvarenju, iako još uvek nije poznato ko će režirati film. Za sada još uvek bez službenog naziva, projekat je u fazi pretprodukcije oko koje se brine menadžer Linde Ronštad Džon Bojl. Zanimljivo je da su i Selena i Linda meksičkog porekla.

Uspešna karijera duga pet decenija

Ronštad je imala dugu i uspešnu karijeru koja je trajala punih pet decenija, tokom kojih je osvojila 11 Gremija, a dobila je i nagrade za životno delo.

Profimedia
 

Prošle godine je njen hit "Long Long Time" imao nagli porast u broju strimova nakon što je korišćen za saundtrek treće epizode popularne serije "The Last Of Us". 2011. godine Linda je objavila da se povlači iz muzike, da bi kasnije otkrila da više ne može da peva zbog svoje progresivne supranuklearne paralize, za koju se prvobitno pogrešno mislilo da je Parkinsonova bolest.

Potpuno posvećivanje glumi

Ranije ove godine, Selena je izjavila da razmišlja da prestane da se bavi muzikom i pevanjem, kako bi se u potpunosti posvetila glumi.

Profimedia
 

- Htela sam da budem glumica, nikad nisam nameravala da budem samo pevačica, ali se očigledno taj hobi pretvorio u nešto drugo. Ne mislim da sam najbolja pevačica, ali znam da pričam priče i volim što mogu da stvaram pesme - rekla je Gomez, prenosi Varajeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike