Netfliks priprema seriju o Huliju Iglesijasu: Nakon jednog dirljivog pisma slavni pevač odlučio da prvi put kaže istinu o svom životu

10.02.2024

07:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Radnja će se fokusirati na priču o tome kako je postao prvi umetnik van engleskog govornog područja koji je ušao na američko i azijsko tržište

Netfliks priprema seriju o Huliju Iglesijasu: Nakon jednog dirljivog pisma slavni pevač odlučio da prvi put kaže istinu o svom životu
Copyright Profimedia

Hulio Iglesijas će prvi put lično učestvovati u kreiranju i snimanju serije o njegovom životu i karijeri nakon što je sklopio dogovor sa Netfliksom.

Profimedia
 

Iglesijas je u zvaničnom saopštenju naglasio da će prvi put ispričati sve o svom životu i neverovatnoj muzičkoj karijeri. Iako je serija još u razvoju, poznato je da će se radnja fokusirati na priču o tome kako je postao prvi umetnik van engleskog govornog područja koji je ušao na američko i azijsko tržište i postao univerzalna zvezda, i kako je zbog svoje popularnosti ušao među pet muzičara sa najviše prodatih albuma u istoriji.

Prvi put sam odlučio da kažem istinu o svom životu

“Tokom svoje umetničke karijere koja traje više od 55 godina, Hulio Iglesijas je snimao i pevao na 12 jezika i povezao obožavaoce iz celog sveta, postavši prvi španski umetnik sa univerzalnim dosegom čije se pesme pevaju širom planete“, navodi se u službenom saopštenju koje je podelio i sam Iglesijas dodavši:

 

 

„Nakon mnogih nagađanja, knjiga i dokumentaraca u kojima nisam učestvovao, prvi put sam odlučio da kažem istinu o svom životu univerzalnoj kompaniji kao što je Netfliks. Nakon dugog razmišljanja, konačno, vrlo dirljivo pismo koje mi je poslala Bela Bajaria (glavni direktor za sadržaj u Netfliksu) bilo je dovoljno da me uveri da je ovaj striming servis idealan za razvoj ovog projekta. Osećam zahvalnost mnogim ljudima iz mnogih zemalja koji su me podržali i ulepšali moj život.”

Profimedia
 

Daleko od reflektora, časopisa i ploča

U saopštenju povodom najave serije oglasio se i Diego Ávalos, potpredsednik za sadržaj u Netfliksu:

- Hulio Iglesijas nam je poverio da ispričamo njegovu priču. Vrlo smo mu zahvalni na velikodušnosti. Svi znamo da su njegov talenat i upornost jedinstveni u svetu. Sada ćemo imati priliku da ga vidimo dalje od reflektora, slika u časopisima, zlatnih ploča i stvarno dublje upoznati izuzetnu osobu koju obožavaju generacije širom planete.”

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike