Zvezda "Kuće zmaja" Mili Alkok dobila jednu od trenutno najtraženijih filmskih uloga: Gledaćemo je kao čuvenu superjunakinju (FOTO)

30.01.2024

12:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje će biti bazirano na stripovima Toma Kinga iz 2022. godine

Zvezda "Kuće zmaja" Mili Alkok dobila jednu od trenutno najtraženijih filmskih uloga: Gledaćemo je kao čuvenu superjunakinju (FOTO)
Copyright Profimedia

Zvezda serije "Kuća zmajaMili Alkok dobila je jednu od trenutno najtraženijih uloga u svetu filmske industrije. Mlada australijska glumica igraće Super devojku (Supergirl) u novom DC filmskom univerzumu, iza kojeg stoje Džejms Gan i Piter Safran.

Profimedia
 

Trenutno nije poznato hoće li se Alkok pojaviti u novom filmu o Supermenu koji će premijeru imati sledeće godine, ali zna se da će igrati u jednom od DC-jevih projekata pre nego što dobije sopstveni film, nazvan "Supergirl: Woman of Tomorrow".

Ovo ostvarenje će biti bazirano na stripovima Toma Kinga iz 2022. godine.

Miljenica publike

Glumica je postala miljenica publike nakon izvanredne izvedbe u čuvenoj seriji, zbog čega su obožavaoci DC univerzuma sa oduševljenjem dočekali vest o njenoj novoj ulozi. 

Profimedia
 

Reditelj Džejms Gan je sve objavio na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

 

"Ovo je istina. Mili je neverovatno talentovana mlada glumica i jako sam uzbuđen što je postala deo DC-jevog filmskog univerzuma. Prvi put sam je video u 'Kući zmaja", ali oduševile su me njene audicije za Super devojku", napisao je Gan, prenosi Deadline. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike