Hari i Megan rade na filmu i seriji za Netfliks: Da li su na pomolu novi skandali?

02.02.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Kontroverzni par radi na nekoliko projekata bez scenarija, a konkretni detalji još uvek nisu poznati

Hari i Megan rade na filmu i seriji za Netfliks: Da li su na pomolu novi skandali?
Copyright Profimedia

Princ Hari i Megan Markl rade na mnogo novih projekata za Netfliks uključujući film i dva druga projekta, rekla je izvršna direktorka striming servisa.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali su petogodišnji ugovor s Netfliksom 2020. godine, vredan 80 miliona funti. Iako je neizvesno da li će se ugovor obnoviti sledeće godine, Netfliksova glavna direktorka za sadržaj Bela Bajaria otkrila je da Hari i Megan imaju veliki broj projekata u razvoju u okviru svoje kompanije Archewell Productions.

Profimedia
 

Kako navodi Tajms, Bajaria je na Netfliksovom promotivnom događaju u Holivudu rekla da kontroverzni par radi na nekoliko projekata bez scenarija za koje se smatra da su dokumentarci, plus film i serija koji su u ranom razvoju. Konkretni detalji još nisu poznati, ali film bi mogao da bude povezan sa Harijevom i Meganinom planiranom adaptacijom romana "Meet Me At The Lake" vrednom 3 miliona funti.

Profimedia
 

Stvari koje teraju ljude da nešto osećaju

U novembru prošle godine Megan je otkrila da imaju različite projekte u planu i da želi da proizvede "stvari koje teraju ljude da nešto osećaju".

- Imamo toliko uzbudljivih stvari na listi. Jedva čekam da ih objavimo, ali stvarno sam ponosna na ono što stvaramo, a i moj suprug to obožava - rekla je Markl na manifestaciji Variety Women of Power Gala u Los Anđelesu, prenosi index.hr. 

AP Photo/Matt Dunham, Pool
 

Sada već čuveni dokumentarac "Hari i Megan" bio je njihov prvi projekat za ovaj striming servis koji je izazvao niz skandala i kontroverzi zbog otkrivanja tajni britanske kraljevske porodice. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike