Miloš Biković u seriji "Beli lotos" igra sa sinom velike holivudske zvezde: Novo pojačanje za treću sezonu (FOTO)

01.02.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

"Počastvovani smo što imamo sjajnu ekipu za narednu sezonu i jedva čekamo da počnemo snimanje", saopšteno je iz HBO produkcije

Miloš Biković u seriji "Beli lotos" igra sa sinom velike holivudske zvezde: Novo pojačanje za treću sezonu (FOTO)
Copyright ATA Images/A.H.

Miloš Biković će igrati u trećoj sezoni svetski popularne serije "Beli lotos", čije snimanje počinje ovog meseca na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku, na Tajlandu, i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Prema najnovijoj informaciji koju je preneo CNN, Patrik Švarceneger, sin čuvenog Arnolda Švarcenegera pridružiće se glumačkoj ekipi. 

"Pored Mišel Monahan, Parker Pouzi, Miloša Bikovića, Lesli Bib i Džejsona Ajzaksa, u trećoj sezoni ekipi će se pridružiti i Patrik Švarceneger. Počastvovani smo što imamo sjajnu ekipu za narednu sezonu i jedva čekamo da počnemo snimanje", saopšteno je iz HBO produkcije.

Profimedia
 

Potpisao sam "žestok" ugovor

Miloš Biković naveo je da je ponosan što će glumiti sa takvim zvezdama.

- Prošao sam na kastingu i veoma sam ponosan što ću biti deo takve ekipe. Sama procedura izbora glumaca je standardna i kod nas, i u Rusiji, pa i na Zapadu. Lepota filmske umetnosti je u tome što je ona u osnovi ista i u Beogradu i u Moskvi i u Holivudu. Potpisao sam "žestok ugovor", koji me prilično ograničava da govorim o detaljima projekta. Sigurno je da će snimanje trajati duže nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama, biće temeljnije, pa verujem i da će treća sezona biti baš ono što se očekuje, bolja od prve dve - rekao je srpski glumac u intervjuu za Blic, nakon što je objavljeno da će igrati u popularnoj seriji.

Promo/Nemanja Miščević
 

Patrik Švarceneger je igrao u ostvarenjima "Midnight Sun", "Grown Ups", "The Staircase", "Falconman" i mnogim drugim. Glumac smatra da će ga upravo uloga u seriji "Beli lotos" lansirati u sam vrh televizijske i filmske industije i odvojiti od titule "sin Arnolda Švarcenegera".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike