Nikolas Kejdž u najstrašnijem hororu godine: Uznemirujuća najava šokirala ljude (VIDEO)

22.01.2024

15:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Sudeći po reakcijama mnogih ljubitelja ovog žanra, filmu se predviđa značajan uspeh

Nikolas Kejdž u najstrašnijem hororu godine: Uznemirujuća najava šokirala ljude (VIDEO)
Copyright Profimedia

Tizer za horor film “Dugonoge” (Longlegs) iznenadio je ljude ovog vikenda, a neki su već izrazili oduševljenje nazivajući ga “najstrašnijim filmom 2024. godine”.

Najava za novo ostvarenje Oza Perkinsa u kojem glume Nikolas Kejdž, Majka Monro, Alisija Vit i Bler Andervud, izazvao je prilično uznemirenje. Studio NEON je objavio tizer uz komentar: “Ne zaboravite da izgovorite svoje molitve”. 

 

 

Na snimku se čuje jeziva muzika dok muškarac, koji drži lampu, pomera seno i otkriva raspeće na podu. Zatim podiže podne daske ispod sebe pomoću poluge, otkrivajući drvenu kutiju s natpisom na vrhu.

Naše molitve nas štite od đavola

Dok se to dešava, čuje se zvuk telefonskog poziva, a žena govori: “Molite li se još uvek? Naše molitve nas štite od đavola.” U međuvremenu, slike s mesta zločina trepere na ekranu, a snimak završava nizom simbola i slova koji odgovaraju okultnim temama koje će se istraživati u filmu.

Profimedia
 

“Agent FBI-a Li Harker suočava se sa nerazjašnjenim slučajem serijskog ubice koji ima neočekivane obrte i otkriva dokaze o okultizmu. Harker otkriva ličnu vezu s ubicom i mora da ga zaustavi pre nego što ponovo napadne”, navodi se u sinopsisu filma.

Sudeći po reakcijama mnogih ljubitelja horora, filmu se predviđa značajan uspeh. “Treba mi datum izlaska ovog filma!”, “Dugonoge su na mom radaru”, “Longlegs će biti najstrašniji film godine”, “Volim najave horor filmova u kojima nemam pojma šta se dešava”, “Longlegs su najiščekivaniji horor godine”, neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike