Pokojni Pol Voker svojevremeno je odbio jednu od najvećih uloga svih vremena: Bežim odavde, je*ite se

19.01.2024

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Uprkos ogromnom honoraru glumac je imao dobar razlog što je odustao od ovog projekta

Pokojni Pol Voker svojevremeno je odbio jednu od najvećih uloga svih vremena: Bežim odavde, je*ite se
Copyright Profimedia

Američki glumac Pol Voker, najpoznatiji po ulozi u franšizi "Paklene ulice", odbio je 10 miliona dolara za ulogu Supermena, koja mu je ponuđena 2003. godine.

Voker je rekao "ne" kultnoj ulozi, što je potvrdio njegov menadžer Met Luber u dokumentarcu "I Am Paul Walker" iz 2018. godine, koji je snimljen posthumno nakon što je glumac poginuo u saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013. godine.

Profimedia
 

- Mislim da se radilo o ugovoru vrednom 10 miliona i on je bio favorit za tu ulogu. Znam da je razmišljao da snimi taj film, ali nije želeo da snimi tri ili četiri ostvarenja iz franšize i ostane Supermen do kraja života - izjavio je Luber.

To nisam bio ja

Glumac je čak isprobao Supermenovo odelo, i upravo tada je shvatio da uloga ipak nije za njega.

"Imao sam na sebi slovo 'S', plašt, čizme i usku odeću. To nisam bio ja. Bežim odavde, moram da idem, je*ite se", rekao je Voker. I otišao je, tvrdi Luber.

Profimedia
 

- Mogao sam da zaradim milione dolara od te franšize, verovatno bih mogao da kupim flotu aviona ili sopstveno ostrvo. Ali, znate šta? Ne treba mi to. Patike mog omiljenog brenda koštaju 23 dolara, retko kupujem pantole koje su skuplje od 40 dolara. Ubacim i majicu i ona me košta 20 ili 10 dolara ako je kupim na plaži. Ne trebaju mi milioni dolara za takav način života - izjavio je slavni glumac za Chicago Sun-Times 2003. godine, prenosi klix.ba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike