Pol Voker: Holivudska zvezda koja je prebrzo živela i umrla (FOTO/VIDEO)

30.11.2023

19:00

0

Za neke scene u serijalu "Paklene ulice" sam je vozio svoj prilagođeni Nissan Skyline, ne koristeći dublere

Pol Voker: Holivudska zvezda koja je prebrzo živela i umrla (FOTO/VIDEO)
Pol Voker u filmu "Paklene ulice" - Copyright Profimedia

Američki glumac Pol Voker, poznat kao jedna od najvećih zvezda Holivuda, tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći, na današnji dan 30. novembra 2013. godine, u 40. godini života. 

Profimedia
 

Zvezda od pelena

Voker je od najranijeg detinjstva bio u centru pažnje, prvi put se pojavivši na televiziji u reklami za pelene. 

Karijeru je nastavio kao dečji maneken, a zatim i kao glumac u dečjim emisijama. Njegova izvanredna lepota i talenat doneli su mu brojne uloge u filmovima, kao i obožavateljke širom sveta. 

Holivudski zavodnik

Bio je u vezi s glumicama Deniz Ričards i Džesikom Albom, a iz veze s Rebekom Mekbrejn dobio je ćerku Medou Rejn.

Međutim, njegov privatni život nije bio bez problema, a njegove veze su često bile kratkotrajne. U jednom od svojih poslednjih intervjua izrazio je želju da se povuče iz glume i posveti porodici, naglašavajući umor od života filmske zvezde. 

Profimedia
 

Miris benzina u krvi

Pol Voker je bio poznat i kao ljubitelj brze vožnje i automobila, a učestvovao je u trkačkoj seriji Redline Time Attack. Za neke scene u serijalu "Paklene ulice", sam je vozio svoj prilagođeni Nissan Skyline, ne koristeći dublere.

Ironija sudbine je da je njegova strast prema brzim automobilima doprinela tragičnom završetku njegovog života. 

Profimedia
 

Voker nije bio za volanom kada se dogodila nesreća. On i njegov prijatelj i finansijski savetnik Rožder Rodas poginuli su kada se njihov Porše Karrera GT sudario i zapalio u Los Anđelesu.

Izveštaj sa mesta nesreće pokazao je da se auto vozio prebrzo, gubeći kontrolu, udarivši u trotoar, drvo, a zatim i u uličnu svetiljku, pri čemu se vozilo skoro prepolovilo. Istraga je isključila prisustvo droga ili alkohola, ali tačan uzrok nesreće nije utvrđen.

Na dan nesreće, Voker je trebao da provede vreme sa svojom ćerkom Medou, ali ga je iznenadna poruka podsetila na humanitarni događaj koji je zaboravio. Nažalost, nikada se nije vratio kući, ostavljajući iza sebe tugu i brojna pitanja o okolnostima svoje smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike