Tom Henks otkrio najgoru ulogu u karijeri: Ne želim da me po njoj pamte (VIDEO)

15.01.2024

09:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Bilo je to njegovo prvo pojavljivanje na televiziji

Tom Henks otkrio najgoru ulogu u karijeri: Ne želim da me po njoj pamte (VIDEO)
Copyright Profimedia

Tom Henks je u svojoj dugoj karijeri odigrao veliki broj značajnih uloga i osvojio niz prestižnih nagrada, među kojima su dva Oskara za najboljeg glumca, pet Zlatnih globusa i dve nagrade SAG. Ipak, kao i svaki glumac, imao je uspone i padove i uloge kojima nije zadovoljan

Profimedia
 

Gostujući u jednoj epizodi serijala Last Meals, na pitanje voditelja po kojoj ulozi ne želi da bude upamćen, slavni glumac je odgovorio:

- Svi filmovi i serije u kojima sam glumio urađeni su sa puno vere. Bilo je veoma zabavno snimati ih i svi su na njima mukotrpno radili. Bilo bi uvredljivo za sav trud, koji smo svi zajedno uložili, da sada pljujem po bilo kom od njih.

Profimedia
 

Prvi put na televiziji

Iako odbija da kritikuje ostvarenja u kojima je igrao, Henks je, ipak, dodao da bi iz prošlosti hteo da izbriše jednu epizodu humorističke serije "The Love Boat", u kojoj se pojavio 1980. godine. Serija se prikazivala od 1977. do 1986. i pratila je ljubavne avanture i dogodovštine posade putničkog kruzera.

Profimedia
 

Glumac se gostovao u prvoj epizodi četvrte sezone, u ulozi prijatelja jednog od glavnih članova posade. Henksu je to bio prvi put da se pojavio u nekoj televizijskoj seriji, prenosi LADbible.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike