Teško bolesna glumica u suzama na dodeli Emi nagrada: Plakaću više nego što sam plakala do sada (FOTO/VIDEO)

17.01.2024

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Prisutni su je pozdravili velikim aplauzom, sve njene kolege su ustale kako bi joj pokazale poštovanje

Teško bolesna glumica u suzama na dodeli Emi nagrada: Plakaću više nego što sam plakala do sada (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Holivudska glumica Kristina Eplgejt se retko pojavljuje u javnosti nakon što joj je dijagnostikovana neizlečiva bolest. Ipak, glumica je došla na dodelu Emi nagrada i svojom pojavom oduševila sve prisutne, ali i izmamila suze mnogima.

Kristina je 2021. godine otkrila da joj je dijagnostikovana multipla skleroza, koja utiče na mozak i kičmenu moždinu i izaziva brojne simptome, kao što su problemi sa vidom, pokretljivošću ruku i nogu, problemi sa osećajima i ravnotežom.

Profimedia
 

Od tada se delimično povukla iz glumačkog posla, ali i iz javnosti. S obzirom na to, pravo iznenađenje je bilo njeno pojavljivanje na ovoj ceremoniji. Ona se našla u ulozi prezenterke prve nagrade. Glumica je na binu izašla sa štapom uz poteškoće u hodanju, ali je i pored toga pokazala vedar duh.

Potpuno ste posramili mene i moj invaliditet

Prisutni su je pozdravili velikim aplauzom, sve njene kolege su ustale kako bi joj pokazali poštovanje što je glumica iskoristila kako bi se našalila na račun svog zdravstvenog stanja.

Profimedia
 

- Hvala vam puno. O Bože, potpuno ste posramili mene i moj invaliditet tako što ste ustali. U redu je. OK, hajde da počnemo. Neki od vas me možda znaju kao Keli Bandi iz „Venčani… sa decom“, ili kao Samantu iz „Koja Samanta?“, ili kao Džen Harding iz „Mrtvi za mene“. Ali jako malo vas me zna iz mog glumačkog debija. Jao, plakaću više nego što sam plakala do sad. Beba Burt Grizel iz „Dani naših života“, to je bila uloga koja me je probila - otkrila ja Eplgejtova i priznala kakav je osećaj imala dok je igrala sve pomenute uloge.

Profimedia
 

- Bila mi je čast da igram smešne, kompleksne likove sa manama kao što su sve žene koje su nominovane za prateće glumice u komičnim serijama - završila je uz gromoglasni aplauz od strane kolega, prenosi cdm.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike